Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 35 év feletti nőbe lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 35 év feletti nőbe lehet szerelmes egy férfi?

Figyelt kérdés

Ha csak a természetüket nézzük, borzalmas már mindegyiknek kivétel nélkül, a sárkány kifejezés rá enyhén szólva finom...

Megspékelve az egészet egy hatalmas testtel, löttyedt végtagokkal, meg mindenféle előkerülő genetikai defekttel...

Ehhez társuló mérhetetlen irigységgel a fiatalabb lányok iránt...

Egy fiatal lány meg ennek pont az ellenkezője még, nem véletlenül cserélik le a híres színészek is a párjukat fiatalabbra. Csak ők megtehetik.

2014. febr. 27. 06:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

8-as, a valóságban is szétnéztem, de leginkább mostanában a társkeresőkben, és elég lesújtó.

Persze, vannak még 50 évesen is jó nők, csak statisztikailag egyre kevesebb számban.

Csak most benéztem a családi kérdésekhez, és megfogalmazódott bennem a kérdés. :)

2014. febr. 27. 09:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Anyád, aki ezt a rendkívül értelmes utódot a világra szabadította, hány éves?

Apád lecserélte már egy kis ribire?

2014. febr. 27. 11:10
 13/19 anonim ***** válasza:

Provokálunk, provokálunk? :)

Miért ne lehetne? Sőt, az egyik ismerősön 50-es korosztály, még ő is megtalálta a szerelmet.

Mi is szerelmesek vagyunk egymásba a férjemmel 35 évesen. A szerelem kicsit máshogy működik, mint ahogy leírtad és nem attól függ, hogy mennyire fiatal az ember.

2014. febr. 27. 11:14
 14/19 anonim ***** válasza:

Vegig hallgattam par ferfiak kozotti parbeszedet, mert javareszt ferfiakkal dolgozom egy helyen.

Legtobbjuk azt mondja, hogy azert jo a 18-20 eves csaj, mert azt meg lehet iranyitani, az meg azt hiszi, hogy meg kell csinalnia amit a pasi mond, az idosebb no viszont mar tudja, hogy mondhat nemet is. Ezek az o szavaik, nem az enyem. Szoval ez nagyon ugy tunik, hogy az egorol szol inkabb. Ki az ur a hazban stilusban :D

2014. febr. 27. 13:56
 15/19 anonim ***** válasza:

35 eves a parom, igaz,hogy 10 eve vagyunk mar egyutt ,de olyan szerelmes vagyok bele,mint egy tini . Bar elfogult vagyok es nekem o a legszebb jo a vilagon ,akkor is gyonyorunek latom,amikor reggel felkel ,de teny,hogy megnezik az utcan is mellettem es tobb kollegaja is szerelmes bele :)

Szoval igen, lehet szerelmesnek lenni egy ilyen nobr

2014. febr. 27. 16:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

3mas válasza jópofa volt:)

Kérdező: miért kell általánosítani? szerinted minden nő ugyanolyan? Gondolom igen... de elárulok neked valamit. Nem. Nem minden nő ilyen.

Szerinted minden nőt otthagy a férje/lecseréli fiatalabbra csak mert eljött a 35. szülinapja? Ez hülyeség:D

Nem azért sárkány egy nő, mert 35 éves, hanem mert mindig is az volt, csak esetleg megjátszotta magát, hogy megfogja az adott pasit=áldozatot:)

Vagy téged nem képesek elviselni...és akkor már mind sárkány... persze, csakis...

Sok nő teljesen normális....sok pasi meg akkor is lesárkányozza őket, ha semmi oka nincs rá igazából, csak nem mindig az van amit ő-nagysága a férfi óhajt.

Mert pl egy nőnek is van saját személyisége, saját akarata, és saját gondolatai. Képes eldönteni, hogy neki valami jó e vagy sem, akarja e azt a dolgot, vagy nem. És nem hagyja hogy a magadfajták bábúként bánjanak vele, és nem megy bele abba, hogy mindenre igenis uram s parancsolóm legyen a válasza...

És persze ez a magadfajta nem férfiakat frusztrálhatja.... Mert másban nem tudod kiélni a vágyaidat, csak abban, ha egy nőt irányíthatsz. És persze ha ezt a nő nem engedi akkor már sárkány:D

Nem gondolod hogy szánalmas az általánosításod, és a nőkhöz való hozzáállásod?

Ha több nő sem akart veled lenni huzamosabb ideig például, akkor nem gondolod, hogy a hiba a te készülékedben van, és magadba kéne nézni?

2014. febr. 28. 06:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Utolsó nagyon igazat szólt.

És a hármas is. Igen egy nő 30-nál kezdődik. Csak akkor dönthető el róla, hogy valóban szép-e, vagy csak a fiatalsága volt vonzó. Ha valaki nem akar zsákbamacskát, akkor csakis 30 feletti nőt választ magának ("akinek már előkerültek a genetikai defektjei", ha egyáltalán voltak), mert ha valaki egy született szépség, akkor 35, 40, 45 felett is szép és vonzó marad.

2014. febr. 28. 11:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Atya-gatya! Hát bocs kérdező, de te tényleg nem láttál még szép nőt 35 felett? És rondát alatta? És nem találkoztál még undorító természetű fiatalabb csajjal?? Mert akkor szerencsés vagy :D Nem hinném, hogy a személyiség a korral szorosan összefüggne, és a külső sem igazán. Amúgy a "sztárfeleségeket" sem 35 évesen "cserélik le" sztem, ha egyáltalán… Jennifer Lopez nem ekkor jött össze pl. a gyerekei apjával? Naugye. És Nicole Kidman?

Ugye, hogy szerinted is totál értelmetlen a kérdésed?

2014. aug. 11. 23:45
 19/19 anonim ***** válasza:
"Ha csak a természetüket nézzük, borzalmas már mindegyiknek kivétel nélkül, a sárkány kifejezés rá enyhén szólva finom…" Ezek szerint ismered az összeset?? Picit mintha IQ-hiányban szenvednél!
2014. aug. 11. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!