Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok engedek neki? 18/F
A barátnőm ma mutatta milyen fényképei vannak a telefonján és volt pár hiresség is rajta, férfiak.
Mondta, hogy szerelmes belé, ez meg olyan jól néz ki.
Nem mondtam rá semmit de azért zavar, néha nem érzem magam férfinak mert ilyenekre pl. nem szólok semmit, de van, hogy észre veszi, hogy zavar...pár nap és folytassa.
Hogyan reagáljak esetleg min változtassak?
Tudom hülye kérdés de azért még is...
Még kifelejtettem annyit, hogy néha túl sokat mond a pasi haverjairól és annyira gond nélkűl, mintha nem is a pasija lennék, hogy ő mennyire fontos neki.
Nagyon nem akar szakitani, fél is a témától, szeret is de még is rossz érzés, hogy nem én vagyok az egyik lefgontosabb pasi az életébe...
Köszi előre is a választ:)
Beszéld meg vele, hogy ez zavar.
Ha meg nem érti meg, kezdj el áradozni szép, női hírességekről, hátha leesik neki.
Csak az a baj, hogy túl sok minden zavart, sok minderől beszéltünk és kicsit az az érzésem lett ezektől, hogy többet nyafogok mint egy csaj :))
De amugy meg igaz hisz másképp nem menne ha nem beszélnénk meg.
Más választ is el fogadok :)
Tudja, hogy féltékeny vagyok de nem tíltok semmit neki szóval nem az a beteges féltékenyég.
De azért köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!