Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi a helyzet?
Figyelt kérdés
20 éves elsőéves vagyok az egyetemen. Van egy fiú akivel van pár közös órám, és aki nagyon tetszik.(ő 22 éves) Már december óta összejárogatunk: feljön filmezni, ő hív fel magához netezni és filmezni, egyszer elmentünk közös buliba, elhívtam kávézni. Élőben jól eldumálgatunk, facebookon is beszélünk. Ha találkozunk, akkor szinte kiöltözik (haj belőve, fiús kiegészítők fel :D )...csak az a baj, hogy elvárja, hogy a lány vallja be a tetszését neki, én meg pont hogy fordítva várom el. Ő még nem mondta hogy kedvelne, nem fogta meg a kezem, nem adott még puszit, csak nagyon kedvesen viselkedik velem, más lányokra meg kb rá se néz. Mit csináljak, várjak még egy kis időt hogy leessen neki a tantusz vagy nézzek más srác után? (pár napja búcsúzásnál adtam neki puszit és ezt jól fogadta, zavarban volt)
Szerintem egy kicsit várj még. Ha pedig nem fog leesni neki akkor hagy a fenébe mert akkor nagy valószinűséggel nem érdekled.
2014. febr. 23. 21:18
2/14 A kérdező kommentje:
Muszáj hogy leessen neki. Eleve szégyenlős fiú akinek még nem volt még barátnője. Egy puszi az nem elég jelzés hogy kedvelem? Ő volt a második eddig akinek puszit adtam. Nem fogok neki udvarolni, mert nem az én dolgom.
2014. febr. 23. 21:48
3/14 anonim válasza:
Hát nem valami klasszikus férfias magatartás, dehát emberileg érthető, ha te lennél az első barátnője, meg szégyenlős stb...
Sztem "lejtesd a pályát" neki, hogy érezze, hogy finoman szólva van esély. :D Meg adj neki kis időt.
Azután hátha leesik neki. Azért remélem alapvetően nem egy pipogya srác, csak most ebben félénk, az érthető is akár!
2014. febr. 24. 13:41
4/14 A kérdező kommentje:
Hát nem férfias..főleg hogy ezek után 2 napig nem keresett (szinte minden nap megkeres valamivel) most meg hogy ráírtam, már lekezelően beszél velem.
2014. febr. 24. 18:11
5/14 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy lekezelő és nem csak zavarban van? (Csak kérdezem, mielőtt lepontoznának...)
2014. febr. 25. 09:42
6/14 A kérdező kommentje:
Igen tényleg lekezelő. Azt írta hogy minek írjon ő rám, úgy sincs miről beszélnünk.
2014. febr. 25. 19:27
7/14 anonim válasza:
Nehéz ezt így látatlanban kibogozni. Ha tényleg lekezelő, akkor valószínűleg a puszi miatt azért volt zavarban, mert teljesen hibás LEHET a gondolatmeneted a kölcsönös szimpátiáról és valójában nőként nem gondol rád, bocs.
(Megj.: ugye a fiú-lány barátság téma is megérne egy-két misét, általában a lányok jobban hisznek benne. Na most ez jól példázza lányok számára is, hogy milyen megalázó is lehet egy olyan "barátság", ahol szeretne az ember többet, de a másik fél nem nőként/férfiként, hanem "csak barátként" néz az emberre. Én magam azt hiszem, hogy férfi-nő kontextusban lehet max haverság, de mélyebb nem, vagy párkapcsolat.) 29F
2014. febr. 25. 22:08
8/14 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van kedves utolsó válaszoló, viszont...Felnőttek vagyunk. (ugye 18+) és ez számomra azt jelenti, hogy meg tudjuk beszélni ha gondunk akad egymással. Azért én nem sértődök meg ha Ő úgy gondolja, hogy maradjunk csak haverok. De ha így viselkedik, azzal én nem tudok mit kezdeni. Viszont én már ezt nem fogom a illető fiúnál feszegetni hogy beszéljük meg, mert egyenlőre Ő az aki gyerekesen viselkedik 22 éves létére.
2014. febr. 26. 10:01
9/14 anonim válasza:
"Eleve szégyenlős fiú akinek még nem volt még barátnője. Egy puszi az nem elég jelzés hogy kedvelem? Nem fogok neki udvarolni, mert nem az én dolgom."
Nem akarok senki oldalára állni, még ha meg is történt!
Az egyértelmű h nem neked kell udvarolni, de azért a ló másik oldalára sem kell átesni h te csak vagy a másik meg tegye a dolgát. Nem azt mondom h így van!! csak mindig amikor vki panaszkodik akkor a másik a hü**e, a kö**ög, stb. de az "íróval" meg semmi probléma.
A másik meg írtad h szégyellős és h nem volt eddig barátnője, akkor kezeld is úgy és ne várd el tőle h mindent tudjon amit te kigondolsz amikor minden nő más és nem sablon dolgokra kell ügyelni. Ha az olyan fiúkat kedveled akik teljesen irányító félék akkor semmi értelme az egésznek, de ha kedves aranyos meg ilyenek akkor ne ennél a sablonnál maradj hanem legyél kicsit rámenősebb akkor kiderül h mi is van a másik meg: 'és akkor mi van?'
Nem biztos h helytálló amiket leírtam mivel nem ismerlek titeket, de egy elgondolkodásra (egyetértés/nem egyetértés) jó.
2014. febr. 26. 10:16
10/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy sok energiát tettem bele a dologba: elhívtam bulizni (el is mentünk) elmentünk moziba, aztán hol nálam, hol nála voltunk, végül kávézni hívtam el (burkoltan randira, hátha felbátorodik és veszi a jelzést) Nem hiszem hogy ennél "rámenősebb" tudnék lenni, de látva h majdnem minden szervezés rám volt hagyva, már nem is nagyon akarok rámenősködni. Ő még adta is alám a lovat, mert más lánnyal nem is ismerkedett, csoporttársnőimmel nem is beszélgetett csak velem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!