Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hová tűntek az őszinte kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek az őszinte kedves lányok?

Figyelt kérdés
Itt lennék én a 19 éves srác budapestről hűséges odaadó ember vagyok nálam nem az a fontos hogy valaki cicababa legyen úgy nézzen ki hogy az hihetetlen hanem hogy inteligens hűséges legyen ápolt és szeressen na és itt van a bökkenő mindenhol csak ezeknek az ellentétjét látni és ez már egyszerűen vicc 2 kapcsolatom volt 2 évesek és vége lett. Meg lehet még találni a boldogságot 1 normális embernek? (és nem,nem a kulsomel van a gond)

2014. febr. 23. 17:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Itt fekszenek az ágyamban.
2014. febr. 23. 17:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
19 eves srac vagyok, 1 éves kapcsolatom ért végett tavaly, azota se találok pesten rendes lányt, nem vagy egyedül. :)
2014. febr. 23. 17:17
 3/17 anonim ***** válasza:

Én 10 éves és egy fél éves kapcsolaton vagyok túl. Még reménykedem, hogy megtalálom az igazit.

35/F.

2014. febr. 23. 17:25
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja a rendes lányokat észre se veszitek, itt csak ez a probléma :D
2014. febr. 23. 17:32
 5/17 A kérdező kommentje:

Lehet vannak még de budapesten tű a szénakazalba kb.

Köszönöm az eddigi válaszokat

2014. febr. 23. 17:38
 6/17 A kérdező kommentje:
10 éves kapcsolatnak vége az azért már szám 2 eves eléggé megviselt:s még ha rég is volt
2014. febr. 23. 17:40
 7/17 anonim válasza:
helloo itvagyok..en azvagyok :D
2014. febr. 23. 18:14
 8/17 anonim ***** válasza:
megettem őket :O MUAHAHAHAHAHAAA
2014. febr. 23. 18:58
 9/17 anonim válasza:
A 4. válaszadónak igaza van! Vannak még rendes, normális lányok, csak sajnos a pasik nem ezeket keresik... :-/
2014. febr. 23. 19:07
 10/17 anonim ***** válasza:

1.a lányok alapvetően nem olyanok mint a közhelyek és mesekönyvek leírják őket

2.a lányoknak nincs is szükségük arra hogy ilyenek legyenek

3.a külvilág nem készteti őket arra, hogy ilyenek legyenek

4.nincsenek is ilyen lányok. max eldugva vidéken, vagy 0 életű lányok, akik nem is szépek, nem is okosak, nem is érdekesek, de legalább nem beképzelt műlibák és remélhetőleg nem csalnak meg.

szerintem sokkal több értelme van arra felkészülnöd, hogy hogyan kezeld a magányt. tegyük fel a hálódba akad 1 lány aki szeret emrt jóképű vagy. eltelik 1 évés megun téged, mert nem vagy a tahómacsó féle. utána másik 1 év magány (nem hiszem hogy találsz már olyan lányokat akiket akkor hogy 2 évig járjatok). mondjuk ezeket csinálod még 20 évig, lesz 12 exed, utána már kezdesz öregedni, valószínűleg gazdag se leszel. ott maradsz megint egyedül. ha felcsinálod valamelyiket, még a gyerektartást is fizeted.

ha szellemi kapcoslatra vágysz, nem anők közt kell keresned. de neked nő kell, mert szex kell. tehát egyértelműen ez a szexről szól. ha meg nem megy a szex érzelmek nélkül (szellemi kapcoslat) akkor hagyd a fenébe az egészet.

azok a férfiak kai kkülönválasztják ezt, vagy alacsonyabb igényekkel rendelkeznek, jóval több nőt fektetnek meg.

esetleg ha akarsz egy buta de kedves őszinte hűséges(?) lányt, érdemes keleten keresgélned, mármint ázsiában.

2014. febr. 23. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!