Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nagy korkülönbséges kapcsolatokról?

Figyelt kérdés
Melyiket ítélitek el jobban,ha a férfi az idősebb,vagy ha a nő?Nem 5-10 évre gondolok hanem 18 év fölötti korkülönbségre.Melyik elfogadhatóbb és miért?Melyik hökkent meg jobban ha ilyennel találkoztok?Melyik tarthat tovább szerintetek?Esetleg sírig?

2014. febr. 23. 12:16
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

ma 13:54

Ti nyíltan felvállaljátok egymást? Mert 2 barátnő is élhet együtt.Mit látnak belőle, fogjátok egymás kezét(vagy honnan tudják)?

2014. febr. 23. 14:00
 12/22 anonim ***** válasza:
Kérdező! Jól gondolom, hogy te egy idősebb nő vagy?
2014. febr. 23. 16:55
 13/22 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, igen teljesen nyíltan élünk kapcsolatunk kezdete óta. Nehéz lenne nem észrevenni :) puszi, ölelés, kézen fogva sétálás.
2014. febr. 23. 17:02
 14/22 anonim ***** válasza:
80%

"A szerelem vak és nem kortól függ, legalábbis nekem ez a véleményem."

A szerelem valóban vak, csakhogy vannak az ilyen kapcsolatoknak hátulütői. Nem véletlen az, hogy azt tartják szerencsésnek, ha a pasi idősebb 5-6 évvel. Ez az a korkülönbség ugyanis, ami az idővel bekövetkező hormonális változásokat a leginkább el tudja viselni.

45-50 éves korban a nő szexuális érdeklődése jelentős mértékben hanyatlik, és igencsak megkeseríti a férfi életét, hacsak ő is nem pont abban a korban van (50-55 év), amikor többre becsül egy rajzfilmet a hancúrozásnál. Természetesen ismerek olyanokat, akiknél a nő az idősebb, de csak egyetlen pár volt közöttük, akik ezt az akadályt is vették.

2014. febr. 23. 17:07
 15/22 anonim ***** válasza:
Természetesen igazad van, Miquel, de mint Te is írtad, vannak kivételek, a Te ismeretségi körödben is van egy. Az enyémben több is van, olyan is van, ahol a nő az idősebb, illetve olyan is, ahol a férfi. És boldogan élnek együtt, irigylésre méltóan. Ezért írtam, hogy a szerelem vak és nem kortól függ, és ezért nem szeretem az általánosítást, amikor számos ellenpéldát mutathatunk fel.
2014. febr. 23. 17:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Bár én nem járok azzal az idősebb pasival, akibe szerelmes vagyok, de sokkal jobban megértjük egymást, mint én a 20-on évesekkel, ő a korabeliekkel. Pont kiegészítjük egymást. Ő egy kicsit komolytalanabb a korához képest, én meg komolyabb.

A kor csak egy szám, szokták mondani és igazuk is van. Nyilván vannak határok. De, ha két ember megérti egymást és őszintén szeretik a másikat, nem látom be, hogy miért ne lehetne komoly a kapcsolatuk? Miért kéne ítélkezni felette?

2014. febr. 23. 17:36
 17/22 A kérdező kommentje:

Miquel

A véleményedre lennék kíváncsi.Ha egy nőnek kimaradt az életéből 15-20 év sex (bár kívánta volna),akkor amikor elkezdi ennyivel kitolódik a többi nőhöz képest?

Ha ez hülyeség akkor miért imádnak sexelni 60 felett is egyes nők?

2014. febr. 23. 22:38
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem, nem tolódik ki. A hormonális változások a születéstől kezdődően játszanak szerepet, egyénenként változó módon. Volt barátnőm, aki 42 évesen bedopta a törölközőt, és ismerek olyat is, aki még 71 évesen is arra buzdítja a férjét, hogy írasson fel magának valamit potencianövelőt.
2014. febr. 24. 15:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy 15-20 év kihagyás inkább hátrányosan befolyásolja a kapuzárást. Tehát előbb következik be. Az ember úgy van összerakva, hogy amit nem használ, az idővel leépül. Ha nem használod az izmaidat, leépülnek. Ha nem tornáztatod az agyadat, hamarabb butulsz, stb., stb.
2014. febr. 24. 15:33
 20/22 anonim ***** válasza:
nekem az első barátom 22 éves volt, én akkor 14 voltam. anyuékkal sokat veszekedtem miatta... végül kiment angliába dolgozni és azóta nem is találkoztam vele. :( az elején beszélgettünk telefonon stb.. de így nem volt olyan jó. :(
2014. febr. 27. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!