Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nagy korkülönbséges kapcsolatokról?
ma 13:54
Ti nyíltan felvállaljátok egymást? Mert 2 barátnő is élhet együtt.Mit látnak belőle, fogjátok egymás kezét(vagy honnan tudják)?
"A szerelem vak és nem kortól függ, legalábbis nekem ez a véleményem."
A szerelem valóban vak, csakhogy vannak az ilyen kapcsolatoknak hátulütői. Nem véletlen az, hogy azt tartják szerencsésnek, ha a pasi idősebb 5-6 évvel. Ez az a korkülönbség ugyanis, ami az idővel bekövetkező hormonális változásokat a leginkább el tudja viselni.
45-50 éves korban a nő szexuális érdeklődése jelentős mértékben hanyatlik, és igencsak megkeseríti a férfi életét, hacsak ő is nem pont abban a korban van (50-55 év), amikor többre becsül egy rajzfilmet a hancúrozásnál. Természetesen ismerek olyanokat, akiknél a nő az idősebb, de csak egyetlen pár volt közöttük, akik ezt az akadályt is vették.
Bár én nem járok azzal az idősebb pasival, akibe szerelmes vagyok, de sokkal jobban megértjük egymást, mint én a 20-on évesekkel, ő a korabeliekkel. Pont kiegészítjük egymást. Ő egy kicsit komolytalanabb a korához képest, én meg komolyabb.
A kor csak egy szám, szokták mondani és igazuk is van. Nyilván vannak határok. De, ha két ember megérti egymást és őszintén szeretik a másikat, nem látom be, hogy miért ne lehetne komoly a kapcsolatuk? Miért kéne ítélkezni felette?
Miquel
A véleményedre lennék kíváncsi.Ha egy nőnek kimaradt az életéből 15-20 év sex (bár kívánta volna),akkor amikor elkezdi ennyivel kitolódik a többi nőhöz képest?
Ha ez hülyeség akkor miért imádnak sexelni 60 felett is egyes nők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!