Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Mit csináljak, ha lánnyal nem jön össze?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy próbálnék végre kialakítani egy normális kapcsolatot LÁNNYAL, de nem jön össze. Az a helyzet, hogy már három lány is volt, akikkel úgy igazán éreztem a szerelmet, és el tudtam volna képzelni egy boldog életet, de egyiknek sem jöttem be. :/ Most van egy lány, aki meg engem szeret, de nekem nem jön be, mert egyrészt van egy "kis" magasságkülönbség, másrészt meg nem valami szép, inkább átlagos. Úgy érzem magam, mint aki egy ronda csávó, akinek csak a "maradék" jut. :/ A dolog hátulütője ott van, hogy biszex v'ok, de igazából még nem t'om milyen fiúval. A lényeg, hogy elég gáznak tartanám, ha fiúval jönnék össze, mert nem túl normális dolog, bár... megfordult már a fejemben ez is. Elvégre ha nem találok magamnak rendes lányt, akkor... akkor nem is tudom mi legyen. :/ Szóval ez egy elég gáz helyzet, de úgy tűnik, nekem csak ez jutott.

Vagy a külsőmmel lehet baj? Elvégre... hát nem tudom. Sokat filózok mi lehet az oka. Ti mit javasoltok? Előbb-utóbb befut az igazi, vagy váltanom kéne?

17/F

2014. febr. 21. 23:33
1 2
 11/18 anonim válasza:
0%
Nem értem, ha érzed, hogy biszex vagy, akkor minek erőlteted a lányokkal a kapcsolatot?:) És NEM gáz önmagadnak lenni, keress akkor egy normális fiút!:) én drukkolok! (és szerintem 17 évesen még ne várd egyből az igazit, az még odébb van, addig sok minden fog történni) puszi:*
2014. febr. 23. 00:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Miért, egy átlagos lány már csak a maradék??!!! Az már ronda? Mért Te talán olyan jóképű vagy hogy világszép modellre vársz? Mért gondolod, hogy neked átlagon felüli lány való? Mellesleg ha biszex vagy, az inkább a saját nemed felé húz... Egyébként meg egyszer próbáld ki fiúval, csak akkor fogod megtudni, hogy igazán mi jön be neked.
2015. márc. 14. 00:36
 13/18 anonim ***** válasza:

"Úgy érzem magam, mint aki egy ronda csávó, akinek csak a "maradék" jut. :/"

Ha úgy érzed magad és olyan hiedelmet alakítasz ki magadról valóban azzá válsz. Mindig azzá válsz amit belülről hiszel magadról.

"A lényeg, hogy elég gáznak tartanám, ha fiúval jönnék össze, mert nem túl normális dolog, bár..."

Az a gáz hogy mit gondolnak mások rólad? ... vagy az a gáz hogy a saját boldogulásodat köpöd szembe a látásmódoddal? Szerinted melyik gázosabb...?

"Szóval ez egy elég gáz helyzet, de úgy tűnik, nekem csak ez jutott. "

Nem gáz helyzet, azok alapján amit magadról gondolsz semmi más nem is következhetne be mint a fentebb vázolt képleted. A mondatod vége pedig abszolút beletörődésről árulkodik. "Nekem csak ez jutott" Emögött meg kell bújnia a következő hidelelmeknek is, egy szar vagyok, egy ocsmány dög, nekem ez a sorsom, mindig gáz helyzetbe kerülni mindig a rosszat kapni az élettől.

Vállalj felelősséget magadért, a te életedet te éled és te alakítod. Találd meg önmagad és alakíts ki egy helyesebb önképet magadról amivel maradéktalanul elégedett leszel.

2015. márc. 14. 02:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Nézz a tükörbe és döntsd el, hogy valóban bi vagy-e!

Nos?

Ha igen akkor:

A másik pedig ne illúziókat, ideálokat kergess. Nem mindenkinek jut tökéletes szépség. Másrészről ha valóban párt keresel nem biztos, hogy a legszebb a legjobb emberileg, társnak.

2015. márc. 14. 07:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Jobban jársz fiúkkaal,azok nem olyayn ....
2015. márc. 14. 07:51
 16/18 A kérdező kommentje:

Na jó, bevallom, ez a "maradék" elég csúnyán hangzik, és nem szép másokkal szemben, bocsi. :/ és persze az is igaz, hogy a szépség relatív fogalom... tudom, hogy nem a legszebb lehetne a legjobb, de akkor mondom máshogy: Nem szép az ami szép, de szép az ami tetszik. (Olasz közmondás :$) szóval ebből csak annyit szeretnék kihozni, hogy természetesen csak abba szeretek bele, aki tetszik is. (Dehát mitől szép a lány?! Nem azért, mert tetszik? Hmmm... biztos volt már olyan, hgy szép volt de nem az esetem...)

Valamilyen szinten beletörődök/-tem. Mármint egyre kevesebb az önbizalmam, ha ilyen dolog történik, és csak magamban tudom keresni a hibát...

2015. márc. 14. 09:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Fiúkkal?! ... Gondolod? XD háááááááááttt... nem kizárt, de majd meglátom.
2015. márc. 14. 09:18
 18/18 anonim válasza:

Fiúkkal NE! NE LEGYÉL B+ZI! oké, lepontozhattok, csak hajrá! De Kedves Kérdező! Attól még, hogy túl magasra teszed a lécet, és nem találsz csodaszép, neked tetsző topmodellt, ne mondd azt, hogy a fiúkhoz vonzódsz! Blee... oké most elfogadott lett, viszonylag, de FUJJ, nemáár...

"maradék"??!! B+zdmeg... -.-" okos gyerek vagy te...

2015. júl. 10. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!