Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan húszon éves srác aki jóval idősebb növel ismerkedik párkapcsolat reményében?
Az aki csak szexre vágyik itt most nem érdekel.
Olyan srácok válaszát várnám akik vágynak ilyen kapcsolatra (még ha nem is sikerül),maga a szándék,hogy miért? Bele gondol-e abba mi lesz 10-20 év múlva.Akkor is fog tetszeni a helyzet vagy faképnél hagyja,mert meggondolja magát?
Aki már benne van egy ilyen kapcsolatban az hogy látja a jövőjét?
tegnap 18:24-es vagy?
Hát van egy történetem nem is akármilyen.De csak olyannal szeretném megosztani aki anonim módon szintén elmondja a saját történetét.
igen a tegnap 18:24-es vagyok
Mivel privátba nem irsz és ide sem akarod közé tenni a történeted,gondolom akkor lemaradunk valami szépröl..:)
Már egy jó ideje kifejezetten vonzanak a nálam lényegesen idősebb nők, a 10 évet én még nem is venném komoly korkülönbségnek, inkább a 20+-t.
Rövid távon(max 5-6 év) simán működőképes lehet de azért amikor a hölgy eléri a 60-at és a pasi még mindig csak 40 akkor azért már nem biztos, hogy olyan rózsás a helyzet.
Arról nem is beszélve, hogy 40 fölött szerintem egy nő már sokkal kevesebbet fog változni ami a személyiségét illeti, mint egy pasi, szóval szerintem az igazán nagy korkülönbség előbb utóbb oda vezet, hogy más dolgok válnak fontosakká számukra.
Mindenesetre csak azért egy kapcsolatot kár feladni mert félsz, hogy mit hoz a jövő. Ha találtál valakit aki bár fiatalabb de jól kijöttök akkor mindent meg kell tenni, hogy működjön a kapcsolat, aztán ha mégsem még mindig jobb pár év boldogság, mint valaki olyan mellett kikötni akivel megöregedhetsz de sose leszel igazán boldog.
Illetve szerintem olyannal aki nem meri felvállalni a barátnőjét/barátját kár foglalkozni, mert ha ez se megy neki akkor tuti nem is szereti igazán.
ma 12:03!
Nagyon tetszett a hozzászólásod minden mondata!Nagyon igazad van!
Mi a véleményed arról,ha már elmúlt 40 a nő amikor megismerkedtek? Ahogy írtad 40 után nem változik a személyisége,tehát ebben az esetben a férfi bízhat benne,hogy a nő ilyen marad.
"...amikor a hölgy eléri a 60-at és a pasi még mindig csak 40 akkor azért már nem biztos, hogy olyan rózsás a helyzet."
Nem értem ezt a mondatod. Ha a nő 40 körül fiatalos, 60 körül miért ne lehetne? Úgy gondolom, ha eltudta érni a korai fiatalságot, akkor továbbra is tenni fog érte, adni fog magára, hogy 20 év múlva szintén fiatalosnak, de legalábbis ne annyinak nézzen ki, mint a kora vagy többnek... Ráadásul a fiatal palija amikor 40, ő vajon 40-nek is fog kinézni? Hány olyan pali van, aki 40 éves, de kinéz 45-nek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!