Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan húszon éves srác aki jóval idősebb növel ismerkedik párkapcsolat reményében?
Az aki csak szexre vágyik itt most nem érdekel.
Olyan srácok válaszát várnám akik vágynak ilyen kapcsolatra (még ha nem is sikerül),maga a szándék,hogy miért? Bele gondol-e abba mi lesz 10-20 év múlva.Akkor is fog tetszeni a helyzet vagy faképnél hagyja,mert meggondolja magát?
Aki már benne van egy ilyen kapcsolatban az hogy látja a jövőjét?
Én is az idősebb nőkhöz vonzódom. Sajnos nem tudok mondani újdonságot, mert Paul mindent leírt, egyetértek vele.
Kérdező!
Véletlenül nem veled levelezek itt ??? :D :D
22/F
Soha nem volt Nálam fiatalabb barátnőm...pedig volt már néhány!!! A nagy korkülönbség nem jó, mert bizalmatlanná teszi a Nőt és folyton azon kattog, hogy mi lesz pár év múlva...ezt utálom. Szerintem a +10év a max de inkább csak +5.
Hogy miért.....mert egy érett nővel sokkal kevesebb a probléma.Tud viselkedni,öltözködni,főzni,nem kell mindent százszor elmagyarázni....könnyebb vele az élet! :)
ma 13:36!
Köszönöm a hozzászólásod,egyetértek veled. Ebben a korban már valóban mások egy nő elvárásai (céljai).
Érdekelne,hogy együtt élsz e vele,ha nem akkor tervezed e az összeköltözést vele?Maximálisan felvállaljátok egymást?
ma 17:47
Ő Pesti én meg Debreceni,nem költöztünk össze még,de már 2 éve igy járkálok hozzá 2 hetente,igy nincs vita sosem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!