Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan húszon éves srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan húszon éves srác aki jóval idősebb növel ismerkedik párkapcsolat reményében?

Figyelt kérdés

Az aki csak szexre vágyik itt most nem érdekel.

Olyan srácok válaszát várnám akik vágynak ilyen kapcsolatra (még ha nem is sikerül),maga a szándék,hogy miért? Bele gondol-e abba mi lesz 10-20 év múlva.Akkor is fog tetszeni a helyzet vagy faképnél hagyja,mert meggondolja magát?

Aki már benne van egy ilyen kapcsolatban az hogy látja a jövőjét?

2014. febr. 21. 18:56
1 2 3
 11/29 Sanker ***** válasza:

Én is az idősebb nőkhöz vonzódom. Sajnos nem tudok mondani újdonságot, mert Paul mindent leírt, egyetértek vele.

Kérdező!

Véletlenül nem veled levelezek itt ??? :D :D

22/F

2014. febr. 26. 04:17
 12/29 A kérdező kommentje:
Hogy hívnak?Privátra nem válaszolok. :))
2014. febr. 26. 20:17
 13/29 Sanker ***** válasza:
végül rájöttem, és nem Te vagy az :D :D
2014. márc. 4. 19:11
 14/29 anonim ***** válasza:
Persze,írhatsz ;-)
2014. márc. 13. 10:42
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem kapcsolatot keresek hanem történetek érdekelnek.
2014. márc. 13. 13:54
 16/29 anonim ***** válasza:

Soha nem volt Nálam fiatalabb barátnőm...pedig volt már néhány!!! A nagy korkülönbség nem jó, mert bizalmatlanná teszi a Nőt és folyton azon kattog, hogy mi lesz pár év múlva...ezt utálom. Szerintem a +10év a max de inkább csak +5.

Hogy miért.....mert egy érett nővel sokkal kevesebb a probléma.Tud viselkedni,öltözködni,főzni,nem kell mindent százszor elmagyarázni....könnyebb vele az élet! :)

2014. márc. 13. 15:49
 17/29 anonim ***** válasza:
Sajnos én még nem találkoztam olyan tőlem jóval idősebb nővel,aki nyitott lenne egy ilyen kapcsolatra. 25/f
2014. ápr. 12. 12:39
 18/29 anonim ***** válasza:
24 vagyok,egy 40 éves barátnőm van aki kb 30-nak néz ki,fiatalosan öltözik és inkább ilyen fiatalos lányos arca van. Mivel idösebb nőröl van szó,tehát tapasztalt,nem kell mindent 20-szor elmondani mire felfogja,hanem olvass a gondolataidban,és annyira tud szeretni hogy az életét is adná érted..Mivel sok csalódást élt meg ő neki már más értékek fontosabbak mint a 20-on éves lányoknak akik még nem élték ki magukat,és kevesebbet is csalódtak..
2014. ápr. 12. 13:36
 19/29 A kérdező kommentje:

ma 13:36!

Köszönöm a hozzászólásod,egyetértek veled. Ebben a korban már valóban mások egy nő elvárásai (céljai).

Érdekelne,hogy együtt élsz e vele,ha nem akkor tervezed e az összeköltözést vele?Maximálisan felvállaljátok egymást?

2014. ápr. 12. 17:47
 20/29 anonim ***** válasza:

ma 17:47

Ő Pesti én meg Debreceni,nem költöztünk össze még,de már 2 éve igy járkálok hozzá 2 hetente,igy nincs vita sosem..

2014. ápr. 12. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!