Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy csunya szerencsetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csunya szerencsetlen kicsit felenk lany hogyan tetszhet mega fiuknak?

Figyelt kérdés

Aki huszoneves,de nem volt meg parja,nem kell senkinek.

Koszonom! :)

2014. febr. 21. 18:11
1 2 3
 11/25 Mr. Truth ***** válasza:
Azért megnézném a kérdezőt hogy miért hiszi h csunya :)
2014. febr. 21. 18:33
 12/25 anonim ***** válasza:
55%

A hülyéket rühellem, nőből főleg. Annak nincs esélye nálam, nyilván van hol elkeljen, jut hülye neki is bőven. A csúnyák, hacsak nem hülyék is, elég sokrétűen alkalmazkodtak a burleszkbeillő szituációtengeteghez, amibe csöppentek ezen a valószínütlen bolygón. Akinek volt szerencséje észrevenni, hogy nem ő az idióta (hanem az abszurd földi lét egyik fintora ez is, hogy a hülyék tömege a csúnyábbakat olyan rossz tulajdonságokkal telinek képzeli, amik miatt igazából ők, hülyék aggódhatnak magukban elég gyakran), annak alkalma nyílik ráébredni, hogy neki csak teljesítenie kell, és aki valódi teljesítményt villant, azzal nem versenyezhet olyan, aki csak pl. mellet. Átmenetek természetesen vannak, és egyáltalán nem ismeretlen a részrehajlás dacára annak, hogy az alkalmasabb ember választása egyszerűen "mindenki nyer" módszer. Megsúgom, hogy te mindig nyersz. A felületes gyökerek vagy maguktól elkerülnek, vagy világossá teszik, hogy semmi dolgod velük, tökéletes alkalommal szolgálva arra, hogy beints.

Akik maradnak, azok a valóban jó emberek. Tenyerén hordoz a sors, nem akárkit szán neked. Nyilván meg is kell érned rá. A happy end lehetősége mindenesetre beléd van kódolva durván. Sose volt baj némi hálát érezni ezért, egyenesen bearanyozza ezt a reményteli életszakaszt.

2014. febr. 21. 18:35
 13/25 anonim ***** válasza:
39%
Én is úgy megnézném ezeket a "csúnya" lányokat, csak sajnos sosem küldenek képet, mert önbizalomhiányosak. Vagy csak mert f­aszfej vagyok, és nem szívesen küldenének nekem képet.
2014. febr. 21. 18:35
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Arra még nem gondoltál,hogy akik azt mondják neked, hogy csúnya vagy, azok szeretnék az önbizalmadat lerombolni nullára? Amíg nem szereted saját magad, hogy várod el, hogy más szeressen téged. Légy pozitívabb. Én is rondának tartottam magam mindig, mert ezt tömték belém a "jóakaróim". Lett egy párom, aki szeret és így fogad el, nem kell neki,hogy ki sminkeljem magam, nem szégyenkezik, ha melegítőbe vagyok stb.., és most a közös babánkat várjuk.. Az egyik tanárom is azt mondta anno, hogy majd mikor igazán érettek leszünk fejben, akkor nem azt fogjuk nézni, hogy a másik milyen külsővel rendelkezik..Hanem abba fogunk beleszeretni, amilyen. És milyen igaza van!

Legyél pozitívabb ;)

2014. febr. 21. 18:36
 15/25 A kérdező kommentje:

14-es Valaszolo:

De gondoltam ra igen...De en tudom h van benne igazsag boven. :) De azert koszonom es orulok h van parod. :)

2014. febr. 21. 18:47
 16/25 anonim ***** válasza:

Ha pl. nem az foglalkoztatna, hogy csúnya vagy.

Ha nem hagynád el magad azért, mert nem kellesz senkinek, hanem igényes lennél magadra.

Járj társaságba, érezd jól magad!

Ha valaki szimpatikus most ír itt neked privátot, akkor 3-4 levélváltás után találkozzatok!

2014. febr. 21. 18:54
 17/25 A kérdező kommentje:

Utolso:Koszonom. :)

Igyekszem nem elhagyni magam,de nem konnyu.Tarsasagba szeretnek jarni,mert fontos. :)

2014. febr. 21. 18:56
 18/25 anonim ***** válasza:
Ne zárkózz be, ez nagyon fontos. Ha tetszik egy fiú, nyugodtan kezdeményezz.
2014. febr. 21. 19:26
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekem kellesz! Huszonéves srác.
2014. febr. 21. 19:37
 20/25 anonim ***** válasza:
Vannak tévében is ilyen műsorok, amk arról szólnak, hogy "csúnya" nők stílusváltással szépek lesznek. Te is próbálj sílust váltani, biztos bejön!
2014. febr. 22. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!