Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért mindig a k*rvák jönnek be a fiúknak? Én ezt nem értem, hogy egy normális lány miért nem tetszhet egy fiúnak? Minden fiúnak csak az kell?
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 17:40
1/20 anonim válasza:
Nem.De őket megkaphatják, a normális lányok többsége meg legkisebb jelét sem mutatja annak, hogy van-e esély náluk.
2/20 Sulek Péter válasza:
ez nem igaz ez általánosítás. vannak normális férfiak akik normális lányokra vágynak :) pl én is ilyen vagyok de vannak még páran :) ne izgulj
3/20 anonim válasza:
Van nagyon sok hasonló kérdés. Olvassad el azokra a kérdésekre érkezett válaszokat.
4/20 anonim válasza:
igen,csak a kur.vákat szeretjük, a normálisak nem érdekelnek,te se érdekelsz senkit,s.zar az egész világ,minden fiú egy rohadt szemétláda
unom már ezeket a kérdéseket,úgyhogy inkább egyetértek
5/20 anonim válasza:
Azert mert oket konnyebb megdugni,nem kell veszodni azokkal a lanyokkal,akik nem keretik magukat,nem pakolnak ki semmit stb
6/20 A kérdező kommentje:
Ha unod már ezeket a kérdések 4. akkor miért írsz hozzájuk tudod azért nem kellene megsérteni az embert,mert nagyon is igazam van!!! És tudod nyugottan hajts rá az összes büdös r*bancra!! Oké?? Mert már nagyon elegem van nekem is mindenből!!!
2014. jan. 21. 17:47
7/20 anonim válasza:
1. nézz utána mit jelent az irónia
2. nem sértegettem senkit
3. elhiszem hogy ki vagy bukva, de naponta 9ezer ilyen kérdés van
4. nekem nem kellenek ri.bancok
8/20 anonim válasza:
Nem. Te nem kellesz nekik. Nem ismerlek, nem tudom miért, de lehet hogy azért, mert egy irigy alak vagy, aki fúrja a nőtársait anélkül, hogy köze lenne mások dolgához.
9/20 A kérdező kommentje:
2. neked köszi te legalább értetted a kérdést,aranyos vagy!!
1. szerintem meg a normális lányok is kimutatják ha érdekli őt a pasi,csak tudod nem rakják már szét a lábukat az ismerkedésnél!!!
2014. jan. 21. 17:49
10/20 anonim válasza:
mert már a tökünk ki van a gép előtt magukat "normálisnak-rendesnek" tartó lányokból, hogy csak itt neten léteznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!