Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért mindig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért mindig a k*rvák jönnek be a fiúknak? Én ezt nem értem, hogy egy normális lány miért nem tetszhet egy fiúnak? Minden fiúnak csak az kell?

Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 17:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A "rendes" lányok is relatítvak ám!

És az általad k. -nak hívottak is. Van aki szabadon kiéli a nemiségét, aztán 10 év múlva rendes emberként a házasságában remek társ lesz. És van aki nem.

És a "rendes lányok" között is nagyon sok a (te szókincseddel élve) szűzk. aki csak szédít másokat, és olyan is, akik tényleg zéró jelét adják annak, hogy befogadóak egy párkapcsolatra. Tipikusan: penészvirág, semmi jelet nem, és csodálkozik, hogy senki nem is megy oda hozzá.

Volt sok topik már arról, hogy a fiúk miért nem mennek oda a lányokhoz. Talán mert a hátuk közepére sem kell egy kikosarazás, és ahhoz oda sem mennek, aki nem jelez feléjük, hogy van esélye.

Több szempont is bejátszik, nem fekete/fehér.

2014. jan. 21. 17:50
 12/20 anonim ***** válasza:

Egyébként főleg az elmondottak miatt nekem az is gyanús mindig, amikor előkerül a "rendes lány" jelző :) Néha kiderül, hogy egyáltalán nem rendes.

(nem rád értem, hanem általában)

2014. jan. 21. 17:53
 13/20 anonim ***** válasza:

Fordítsuk meg a kérdést. Szerintetek miért mindig a kinyalt, selyemfiúk meg a bunkó suttyók jönnek be a lányoknak? Én ezt nem értem, hogy egy normális srác miért nem tetszhet egy lánynak? Minden lánynak csak ez kell?

Így aztán az általánosítás fogalmait mindketten tökéletesen kimerítettük mindkét szemszögből.

2014. jan. 21. 17:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Erre csak annyit hogy szombaton ismertem megy egy lányt a Gödör nevü szórakozó helyen ott volt egy másik srác is aki annyira bevolt baszva hogy 5x mondtam el neki a nevem mert valamit akart és látszott rajta hogy egy igazi suttyó de a csaj inkább vele lenne mint velem szóval a csajoknak miért cask a nyomorékok jönnek be kis szívem :) ?
2014. jan. 21. 18:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem a rendes lányok jönnek be. Kifejezetten szexibbnek is és kívánatosabbnak is tartom a rendes lányokat, akik nem fekszenek le fűvel-fával, van tartásuk. Nem, nem csak "az" kell, hanem az a legfontosabb, hogy lehessen vele tervezni és komoly kapcsolatot kialakítani. Szerintem nőkkel-férfiakkal nagy átlagban az a baj manapság, hogy van 1 vita és máris elhagyják egymást. Én ezt nem tudnám megtenni és már kezdek komolyan félni egy kapcsolattól emiatt, pedig nagyon szeretnék már. A másik oka a félelmemnek pedig az, hogy például vannak olyan hobbijaim, pl gépezés, amit igazából lánynak már meg sem merek említeni, mert mindenki gáznak tartja és egyből elkönyvelnek egy lúzer kockának, pedig nálam ez nem napi 12 órában megy, hanem egészséges szinten. Nem jók a kilátások és egyre inkább elmegy a kedvem az egésztől... 23/F
2014. jan. 21. 18:12
 16/20 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, és hogy a kérdésedre is válaszoljak, néha el-el gondolkodom, hogy akkor legalább prostihoz lehetne menni, mert egyszerűen hiányzik a testiség is, de ennek a kiváltó okát már leírtam.
2014. jan. 21. 18:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Jaj nem, na szóval 15-16-os válasz az egy válasz, nem 12-es.
2014. jan. 21. 18:14
 18/20 anonim ***** válasza:
ajjajj savanyú a szőlő úgy látom :)
2014. jan. 21. 19:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Nőként világosítalak fel arról, hogy te nem "normális/rendes lány" vagy, hanem egy ostoba liba. :D
2014. jan. 21. 20:13
 20/20 anonim ***** válasza:
K*rváknál legalább nem csak barátzónára van esély.
2014. jan. 21. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!