Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon miért van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért van ez?

Figyelt kérdés
Elnezest kerek elore is az ekezet hiany miatt, de igy gyorabb leirni.Szoval lassan egy eve egyutt vagyunk a baratommal es mostansag olyan futcsat erzek..regebben sokkal jobban hianyzott ha nem talalkoztunk stb..A multkor nagyon megbantott es azota van kb ez..aztan en is csinaltam egy hasonlo dolgot vele es ugy latta ebbol hogy en mar annyira nem is szeretem..zavaros most nekem kicsit igy a helyzet..en ugy gondolom hogy szeretem meg mindig , de nem tudom..tanacs esetleg?

2014. febr. 19. 18:03
 1/1 anonim válasza:
Minden kapcsolatba vannak problémák,megbántások okkal és ok nélkül. De te ha visszavágtál neki ugy gondolom már kihült belőled az az érzés amit az elején éreztél. Egy kapcsolat arról szól h nem okozunk egymásnak fájdalamat.Ti okoztatok..szerintem érdemes lenne elgondolkoznod h mit is akarsz a sráctól és van e értelme. szánalombol ne legyél senkivel.
2014. febr. 19. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!