Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jól döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy összejöttem egy lánnyal de igazából csak távkapcsolat mert én Londonba élek ő meg Magyarországon. én komolyan szeretem és ő is mindig mondja nekem. egyszer viszont kaptam egy üzenetet egy barátomtól aki úgy kezdte az egészet hogy "jobb ha tudod" megnéztem és egy facebook beszélgetés volt bemásolva amin szín tisztán látszott hogy megcsalt. teljesen kiakadtam többször is megkérdeztem a barátomtól hogy ez igaz?? azt mondta hogy ha nem lenne az nem mutatta volna meg. kikérdeztem a lányt és teljesen tagadta hogy ez megtörtént. végül elküldtem a beszélgetést és közölte hogy csak megjátszotta magát a másik fiú előtt és hogy ő csak engem szeret stb. én igazából nem hibáztatom mert tudom hogy nehéz és többször is mondta hogy sajnálja hogy nem vagyok ott. én annál is jobban. csak azt nem értem hogy miért nem szakított velem akkor és maradt "vele"? elkezdte hogy ő komolyan szeret és hogy azt a srácot csak a szex érdekli én viszont más vagyok. könyörgött hogy adjak neki második esélyt nem tudtam mit tegyek pláne hogy már nem tudok benne rendesen megbízni. de adtam neki még egy esélyt. csak azt nem tudom hogy jól döntöttem e? vajon be fog újra csapni? szerintetek?

2014. febr. 17. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem Szabi a lány neve?
2014. febr. 17. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts. Ennek semmi értelme.
2014. febr. 17. 18:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van szinte biztos. Csak basszus szerettem a lányt és ami nagyon gáz hogy még mindig szeretem. Ô meg annyiszor mondta hogy sose találkoztak csak facebookon szórakozott vele és annyiszor mondta hogy szeret hogy képes voltam elhinni. Most már kevésbé tartom valószínûnek.
2014. febr. 17. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányok nem érdemlik meg az esélyt. Azért kérdeztem hogy Szabi e mert van a rokoni körömben egy teljesen ilyen beállítottságú lány.. Ő rá is várt kint a párja, miközben 4 hapsival csalta meg..
2014. febr. 17. 21:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a gáz az ilyen lányokba hogy tök normálisak az elején. Aranyosak kedvesek beadják azt is hogy szükségük van rád te meg rohansz segíteni mint valami bolond. Össze jöttök minden perfect oda vagytok egymásért meg vissza is. De egyszer csak megtudsz mindent. Rákérdezel. Tagadja. Nemtudod hogy kinek hidj. Pedig láttad a 2 szemeddel mégis benned van az hogy "talán mégsem lehet hogy kamu...". Utánna te leszel a paraszt hogy nem hiszel neki. Kér mégegy esélyt. Te szintén hülye vagy és adsz neki mégegyet. És mire újra észbe kapsz megint a padlót food. Újra.
2014. febr. 17. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!