Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm beleszeretett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm beleszeretett a tanárába, mit tegyek? A többit lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom rengeteg ehhez hasonló kérdés van már az oldalon, de sajnos nen találtam az én problémámhoz hasonló kérdést.

Szóval én 20 éves pasi vagyok, a barátnőm pedig 18 éves gimnazista. Majd egy éve kezdődött, hogy először kiderült, hogy nem annyira közömbös számára a tanára mint amennyire kellene. Hozzá tartozik a történethez, hogy a tanar egy 28 éves helyes pasi. Aztán ez az érzés jobban felerősödött benne tehát már beszélhetünk szerelemről, rajongásról. Ez természetesen vitákat szült a kapcsolatunkban, mert nem tetszett a dolog és nem tudtam átlépni ezen. Ő persze tagadja és nem is beszél róla senkinek kivéve egy barátnőjét aki osztálytársa. Ő viszont adja alá a lovat és olyanokkal tömi a fejét hogy van nála esélye stb... Sok helyen olvastam, hogy majd kinövik, de nehéz ezt kezelni.

Mi a véleményetek erről? Esetleg tudtok adni valami tanácsot, hogy mit tegyek ezellen??? Szeretem és ő is szeret engem csak az a baj hogy emellett ott van a tanár és a plátói szerelem.

Kérlek titeket írjátok le véleményeteket, ajánlásaitokat és tapasztalataitokat is.

Előre is köszönöm!

2014. febr. 16. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ezt a dolgod úgysem te fogod eldönteni. Adj esélyt neki, hogy úgy járjon el, hogy nyugodt maradhass. Mire gondolok: csináld még egyszer... Na jó ezt a részt kihagyhatod ha épp érzelmi válságban vagy.

De engedd el, mond meg neki, hogy döntse el mit akar mert neked ez nem jó. Magyarán szakíts vele, s engedd szabadjára. Ha összejön a tanárával, akkor tudod, hogy jól döntöttél. Ha összejön mással, akkor is tudod, hogy jól döntöttél. Ha egyikkel sem, akkor majd gondolkozol tovább.

2014. febr. 16. 12:45
 12/15 anonim ***** válasza:
10-es: Az lehet, hogy egyszerre többet is szeret, de nem ugyanúgy, lehet, hogy az egyik inkább csak rajongás.
2014. febr. 16. 12:49
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkitől a válaszokat.

Úgy látom nagyon egy hangon van mindenki véleménye, azaz szakítás.. :/

Elfogok vele beszélgetni erről, mert tényleg nem jó ez így. :( Akkora csalódás ez, hogy az ember ki se nézne ilyesmit a párjából soha sem, mondván, hogy ő nem "olyan", erre úgy tűnik mégis..

2014. febr. 16. 17:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Ha számít valamit, nagyon sajnálom. Ilyet senkinek nem kellene megélnie. De fel a fejjel, kapsz olyan barátnőt is, aki teljesen lojális hozzád :)
2014. febr. 16. 20:23
 15/15 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy :)

Hát én is őszintén remélem. :)

2014. febr. 16. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!