Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm beleszeretett a tanárába, mit tegyek? A többit lent.
Sziasztok!
Tudom rengeteg ehhez hasonló kérdés van már az oldalon, de sajnos nen találtam az én problémámhoz hasonló kérdést.
Szóval én 20 éves pasi vagyok, a barátnőm pedig 18 éves gimnazista. Majd egy éve kezdődött, hogy először kiderült, hogy nem annyira közömbös számára a tanára mint amennyire kellene. Hozzá tartozik a történethez, hogy a tanar egy 28 éves helyes pasi. Aztán ez az érzés jobban felerősödött benne tehát már beszélhetünk szerelemről, rajongásról. Ez természetesen vitákat szült a kapcsolatunkban, mert nem tetszett a dolog és nem tudtam átlépni ezen. Ő persze tagadja és nem is beszél róla senkinek kivéve egy barátnőjét aki osztálytársa. Ő viszont adja alá a lovat és olyanokkal tömi a fejét hogy van nála esélye stb... Sok helyen olvastam, hogy majd kinövik, de nehéz ezt kezelni.
Mi a véleményetek erről? Esetleg tudtok adni valami tanácsot, hogy mit tegyek ezellen??? Szeretem és ő is szeret engem csak az a baj hogy emellett ott van a tanár és a plátói szerelem.
Kérlek titeket írjátok le véleményeteket, ajánlásaitokat és tapasztalataitokat is.
Előre is köszönöm!
ezt a dolgod úgysem te fogod eldönteni. Adj esélyt neki, hogy úgy járjon el, hogy nyugodt maradhass. Mire gondolok: csináld még egyszer... Na jó ezt a részt kihagyhatod ha épp érzelmi válságban vagy.
De engedd el, mond meg neki, hogy döntse el mit akar mert neked ez nem jó. Magyarán szakíts vele, s engedd szabadjára. Ha összejön a tanárával, akkor tudod, hogy jól döntöttél. Ha összejön mással, akkor is tudod, hogy jól döntöttél. Ha egyikkel sem, akkor majd gondolkozol tovább.
Köszönöm szépen mindenkitől a válaszokat.
Úgy látom nagyon egy hangon van mindenki véleménye, azaz szakítás.. :/
Elfogok vele beszélgetni erről, mert tényleg nem jó ez így. :( Akkora csalódás ez, hogy az ember ki se nézne ilyesmit a párjából soha sem, mondván, hogy ő nem "olyan", erre úgy tűnik mégis..
Nagyon aranyos vagy :)
Hát én is őszintén remélem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!