Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm beleszeretett a tanárába, mit tegyek? A többit lent.
Sziasztok!
Tudom rengeteg ehhez hasonló kérdés van már az oldalon, de sajnos nen találtam az én problémámhoz hasonló kérdést.
Szóval én 20 éves pasi vagyok, a barátnőm pedig 18 éves gimnazista. Majd egy éve kezdődött, hogy először kiderült, hogy nem annyira közömbös számára a tanára mint amennyire kellene. Hozzá tartozik a történethez, hogy a tanar egy 28 éves helyes pasi. Aztán ez az érzés jobban felerősödött benne tehát már beszélhetünk szerelemről, rajongásról. Ez természetesen vitákat szült a kapcsolatunkban, mert nem tetszett a dolog és nem tudtam átlépni ezen. Ő persze tagadja és nem is beszél róla senkinek kivéve egy barátnőjét aki osztálytársa. Ő viszont adja alá a lovat és olyanokkal tömi a fejét hogy van nála esélye stb... Sok helyen olvastam, hogy majd kinövik, de nehéz ezt kezelni.
Mi a véleményetek erről? Esetleg tudtok adni valami tanácsot, hogy mit tegyek ezellen??? Szeretem és ő is szeret engem csak az a baj hogy emellett ott van a tanár és a plátói szerelem.
Kérlek titeket írjátok le véleményeteket, ajánlásaitokat és tapasztalataitokat is.
Előre is köszönöm!
Ha én megtudnám, hogy a párom másért is odavan rajtam kívül (függetlenül attól, hogy az illető tanár-e, vagy a szerelem plátói-e), azonnal szakítanék. Ez nem normális dolog, ha szeret engem, akkor igenis csak engem szeressen. Én 19 éves lány vagyok, boldog párkapcsolatban élek, és ha most hirtelen belezúgnék valaki másba a páromon kívül, akkor az igenis azt jelentené, hogy már nem vagyok olyan szerelmes a páromba, esetleg elég nagy gáz van a párkapcsolatban.
Én képtelen lennék ilyesmit tolerálni.
Szerintem mindketten éretlenek vagytok.
A barátnőd emiatt a hülyeség miatt. Valszeg minden osztályban van akkor 2-3 ilyen pcsia, aki "rajong" érte, bizonyára hidegen hagyja a dolog.
Te meg azért mert bedőlsz a hülyeségének.
Nem csak egyvalakit lehet szeretni egyszerre, ez csak egy urbánus legenda. Éppen a nők azok, akik inkább képesek egyszerre többet is szeretni. Ezt ezen az oldalon is tapasztaltam, beszélgettem ilyen lányokkal.
A tanár-diák kapcsolat viszont etikátlan. Ha a tanár nem akar bajba kerülni, akkor a barátnőd közeledését el fogja utasítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!