Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes otthagyni a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes otthagyni a páromat, ha úgy érzem hogy sokkal jobb embert érdemelne?

Figyelt kérdés
A barátom túl tökéletes hozzám és úgy érzem, hogy az útjába állok, mert biztos vagyok benne, hogy valahol biztos valami csodálatos lány vár rá!Ez borzasztóan elszomorít, persze ha ezt felhozom butának néz, mert nagyon szeret, de még is néha úgy érzem ,hogy egy gát vagyok és jobb lenne ha nem lennék.

2014. febr. 15. 23:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

véletlen elküldtem hamarabb..

(nem érdemes eszedbe nem jusson de mindegy már már oda jutott de tényleg ne)

2014. febr. 15. 23:45
 12/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat nagyon kedvesek vagytok! csak olyan rossz elképzeli hogy mással boldogabb lenne , vagyis jó is , mert lehetőségem van megadni neki,ha elhagyom.Persze megbántani sem akarom mert borzasztóan szeretem, de mindig olyan érzésem van hogy haldoklom és nem akarom hogy ezzel megbántsam.
2014. febr. 15. 23:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Látom vannak gondok.. igen biztos azzal tennéd boldoggá, ha kidobnád. Fuck logic.
2014. febr. 15. 23:54
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem szörnyen rosszul esne, ha a párom emiatt érezné rosszul magát, és el is hagyna egy ilyen magyarázattal. Sőt, mást gyanítanék a háttérben.

Aranyos az ilyen gondolkodás, de fertőző, tönkretehet mindent hosszútávon.

2014. febr. 16. 00:00
 15/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot!
2014. febr. 16. 00:03
 16/20 anonim ***** válasza:
90%
Minden tökéletes, minden jó, minden működik, de NEKTEK NŐNEK ez sem jó. :D Utálom a nőket!!
2014. febr. 16. 00:09
 17/20 anonim ***** válasza:
olyan hü.lyeséget tudnak beszélni a nők:D ha veled van boldog és szeret akkor te kellesz neki és pont!
2014. febr. 16. 00:09
 18/20 anonim ***** válasza:
* NŐKNEK
2014. febr. 16. 00:10
 19/20 Deliverance ***** válasza:
Számára te vagy a csodálatos lány! Nem véletlenül jár veled, nyilván olyan értékek rejlenek benned, amit ő észrevett. Javíts az önértékeléseden és verd ki a fejedből ezt a rossz gondolatot. Hiszen szeret téged. :)
2014. febr. 16. 00:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is hasonló típus, de nem tudom hova tenni.. Én imádom, ahogyan van, mégis sokszor felhozta, hogy nem eléggé jó Hozzám, és túl tökéletes vagyok. Verd ki gyorsan a fejedből mindezt és csak szeresd, illetve hagyd, hogy szeressen!
2014. febr. 16. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!