Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok. Ti hogyan mutatjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Ti hogyan mutatjátok ki hogy pl a legjobb Baratotok irant tobbet is ereztek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy lány, akit már 6 éve ismerek, es nagyon tetszik, de egyben az egyik legjobb barátom. Hetente többszor is átjon filmetnézni beszélgetni stb. De nem tudom, hogy én számára csak egy barát vagyok vagy több. És nem akarom ezt a regota tartó jó barátságot elrontani egy vallomással. Nem tudom mit tegyek. TI LÁNYOK HOGY MUTATJÁTOK KI AZ ERZELMEITEKET ILYEN ESETEKBEN?

2014. febr. 15. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Több testi kontaktus, apró érintések célravezetők lehetnek részedről, ha engedi, akkor bejössz neki.

Belenéz a szemedbe, sokat mosolyog Rád.

2014. febr. 15. 22:48
 2/2 Deliverance ***** válasza:
Igaza van az elsőnek, az apró érintesek mindent elárulnak. Valamint az apró célozgatások is. Ez a helyzet mindig roppant nehéz, benne van a rizikó, hogy a barátságotok is rámegy. Tényleg csak akkor vágj bele, ha a lányon is látszik, hogy többet érez. Különben csúnya csalódás lesz a vége.
2014. febr. 16. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!