Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » MIT tegyek, hogy nem veszitsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIT tegyek, hogy nem veszitsem el?

Figyelt kérdés

Ket hettel ezelott megismerkedtem egy fiuval facebookon... Beleszerettem, es neki is megtetszettem, És ezt elmondtuk egymasnak negy nappal kesobb az elso beszelgetes utan.. Mult Penteken talalkoztunk eloszor, es Ott is Jol ment minden, Csak kiderult, hogy o AZT varta volna tolem, hogy beszelgetosebb legyek. Mult szombaton beszeltunk utoljara, Mikor megkerdezte, hogy jarnek-e Veled. Én igent mondtam, de nem sokkal utana kilepett. És azota nem beszel velem..

MIT tegyek? Tenyleg Csak arra vart, hogy kimondjam az igent? :(

2014. febr. 8. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem várjatok még egy 3-4 évet, hogy legalább 14 évesek legyetek.
2014. febr. 8. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért járnál velem én az apád lehetnék kisfiam és meleg se vagyok.
2014. febr. 8. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
ugye a fészbúk?
2014. febr. 8. 10:50
 4/6 A kérdező kommentje:
14 Evesek vagyunk:(
2014. febr. 8. 11:35
 5/6 A kérdező kommentje:
És a facebookon osszeismerkedest nem úgy ertettem.. Kiderult, hogy a szuleink nagyon Jo baratok voltak, És mi is azok voltunk, Csak kis korunkban talalkoztunk utoljara, mert ok felkoltoztek Budapestre, mert apukaja Ott kapott allast. De most ujra ITT elnek.
2014. febr. 8. 11:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Valaszolo! Lany vagyok ;D
2014. febr. 8. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!