Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Május 3-án leszünk 2 éve együtt, de a szülei nem engedik, hogy egymással aludjunk. Lehet rá megoldás? Többi lent.16/F
Megbízbatónak megbízható egy 2 éves kapcsolat, olyan szempontból, hogy nem egymás átverése kihasználása megy...
Amúgy sajnálom, de az ilyen balf..sz szülőkkel nem nagyon lehet mit csinálni, ezt mások tapasztalatából mondom. Sajátot nem tudok mondani, mert nekünk 15 évesen is megengedték...
Úgy bírom az ilyen szülői hozzáállást. Nem engedik, mert ki tudja mi lesz ennek a kapcsolatnak a vége és nem akarják, hogy nagyobb csalódás legyen belőle.
Könyörgöm, nyilván senki nem gondolja azt, hogy akivel 16 évesen együtt van, az lesz a párja élete végéig. És mitől lesz valaki emberré, ha nem attól, hogy tapasztalatokat gyűjt az életben, csalódik, hibázik, majd pedig tanul a hibáiból.
De igazából nem tudsz mit csinálni, ha egyszer nem engedik, akkor nem engedik.
De én biztos nem fogom ezt csinálni a gyerekemmel, ha felnő.
Bár nekem is igen szigorú apám volt, de 17 évesen már nekem is megengedték, hogy vagy az akkori párom ott aludjon nálunk, vagy én náluk. Vége lett, aztán szétmentünk, mindketten léptünk tovább. Sőt, a mostani párommal 8 éve vagyunk együtt, 18 éves voltam, mikor megismerkedtünk és ezerszer aludtunk egymásnál. Azóta is együtt vagyunk. Sőt, már házasságban, gyerekkel mellettünk.
Az a baj, hogy némelyik szülő ezt nem fogja fel, hogy a gyerekük felnő, és 17-18 évesen már valamilyen szinten ki kéne engedni abból az óvó-féltő körből, amiben addig tartják. És persze a világ is változik, ma már nem kell, hogy csak a fiú járjon a lányhoz, ugyanúgy elfogadott az is, ha a lány van a fiúnál a szülői házban. Ha tisztában vagytok azokkal a bizonyos dolgokkal a szex terén és mint már írtad is, hogy szexeltek is, akkor olyan nagyon mindegy, hogy néha-néha együtt alszotok. Ott sem fog más történni, mint amúgy, amikor nem alszotok együtt.
Mi a francnak kell együtt aludni feltétlen. Kufircoljatok valahol aztán a p...ba menjetek haza. Eljön az idő , ha mama kérne akkor sem feküdnétek együtt.
Azért, mert keveset vagyunk együtt és jó lenne vele aludni... Az meg egy másik dolog, hogy neked csak "kufircolásra" kell valaki, és miután megtörtént, mentek a dolgotokra... de nálunk nem így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!