Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi 3szög!? Vagy ez mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi 3szög!? Vagy ez mi és mikor és, hogyan lesz vége?

Figyelt kérdés
1 év komoly és boldog párkapcsolat után a lány megbetegedése miatt a kapcsolat a kilátástalanság miatt egyre kevésbé volt jó így a srác megtalálta egy másik lányban a boldogságot de közben nemtudta elfelejteni a előző kapcsolatát olyannyira ,hogy kiborult ingázott most a második kapcsolatban van de még mindíg szereti az előzőt én vagyok az előző és megpróbáltam lezárni de szeretem és nem tudok helyette dönteni a menyasszonya voltam egy környezetben vagyunk nem tudjuk kerülni egymást én rá se néztem hozzá se szóltam de írt egy üzenetet ,hogy nemkér semmit csak ,hogy utoljára beszéljünk.Órákat beszéltünk de megcsókolt nem tudtam tűrtőztetni magam ha nem állok le több is lett volna.Szégyenlem magam de szeretem ő volt az első és én is neki a másik lány tudja ,hogy kötődik még hozzám azt mondta ,hogy ezt neki kell eldöntenie igaza van mi lesz ennek a vége beszéljek a lánnyal így senki sem boldog.

2014. febr. 6. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Hagyj neki időt, sajnos többet nem tudsz tenni. Ha akar még téged, akkor visszamegy hozzád, ha 1 évig együtt voltatok az neki is sokat jelentett, ha meg azt mondja hogy nem akar már semmit, akkor gondolj bele, vele kellet volna élned tovább. Így, hogy nem is szeretett igazán, mert nem tartott ki melletted.
2014. febr. 6. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
nem vagyok jós, hogy meg tudjam mondani mi lesz a vége, és mikor. A nagyon zavaróan egybeírt információkból azt hámozom ki, hogy még nem tudta lezárni a múltat a srác, és elég gerinctelen módon cselekszik a jelenlegi barátnője háta mögött. Döntenie tudni kell, kit szeret igazán.
2014. febr. 6. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Betegség miatt hagyott el? Ez nem szép dolog :/

Megkérdezhetem,hogy milyen betegségrol van szo?

2014. febr. 6. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!