Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ti bátran, minden gond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti bátran, minden gond nélkül sírtok a barátnőtök előtt, ha olyanotok van?

Figyelt kérdés

2014. febr. 6. 00:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
jelenleg úgy 3 ember van a világon aki előtt ki tudnám magam sírni.. az egyik a barátnőm a másik a volt tanárnőm a harmadik meg egy itt megismert felhasználó.
2014. febr. 6. 01:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem és nem! Sírni csakis egyedül. Sokszor kerültem életemben olyan helyzetbe, amikor hirtelen összeroppantam a nagy nyomástól, de arról soha senki sem tudott, legfőképpen az aktuális barátnőm nem. Amikor sírsz valaki előtt, sebezhető leszel számára, amivel sajnos nagyon sokan vissza szoktak élni. Én például eddig egyik barátnőmben sem bíztam meg 100%-ig, KETTŐ kivételével, akikbe nagyon szerelmes voltam. Jól rá is csesztem, hogy megnyíltam nekik, mert miután megmutattam nekik az érzelmesebb oldalamat, onnantól kezdve úgymond "lenéztek" engem és visszaéltek a bizalmammal. Ez van.
2014. febr. 6. 09:00
 13/16 anonim ***** válasza:
86%

Nos, kezdjük pár, sokak számára talán meglepő ténnyel:

- A férfiaknak is vannak érzéseik.

- Nem attól lesz az ember "valaki", hogy érzéketlen tud maradni.

- Ha nem adod magadból ki a feszültséget vagy bánatot, az hosszabb távon nem egészséges. Csak ugye ezt valaki érzéketlen tahósággal "dolgozza fel", valaki meg sír egyet.

- Nem ahhoz kell igazán erő és bizalom, hogy jégcsap módjára viselkedj a barátnőd előtt, hanem ahhoz, hogy vállald előtte az érzéseidet.

És a magánvéleményem: ha valaki már a barátnőm, akkor már vagyok vele olyan bizalmi viszonyban, hogy ismerjük egymás érzéseit, viselkedését.

2014. febr. 6. 09:56
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
A sírás egyáltalán nem gyengeség jele. Igen, én sírok a barátnőm előtt ha olyan van... Ő az aki a legjobban ismer, szeret, én is őt... teljesen nyitott vagyok felé, és előtte, akkor miért ne? Bárki előtt sírok ha úgy alakul... Ritkán sírok, de sosem szégyellem. Megtanultam hogy 1 érzelmet sem kell szégyellni :) Boldog vagyok nevetek, szomorú vagyok lógatom az orrom, ideges vagyok ordítok, csapkodok, nagy bánat ír sírok. Én elfogadom magam így. Mások is tegyék 19/F
2014. febr. 6. 10:51
 15/16 anonim ***** válasza:
No. Egy férfi legyen acélos, érzésekben és lélekben is!!!!!!!!
2014. febr. 6. 19:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem csak akkor sírjon bárki is, ha van rá oka. Az én osztályomban többször is sírt fiú... Nem mindegy, h azért sír, mert hisztis anyámasszony katonája, vagy mert tényleg bántja valami. Szóval nem mindegy, hogy egy fiú azért sír, mert poénból kicserélték a székét egy másikra ( most tényleg. Ezen mit kell sírni??? Kapott helyette egy másik széket!!! Egész nap cserélgetjük a székeket, erre ilyeneken bőg, hetedikben???? -.-" ) vagy mert eltörték egy értékes tárgyát, ami fontos neki, és mellesleg új, és rohadt drága, h aztán a szülei kicsinálják otthon.

Én így gondolom... Mindenkinek joga van a saját véleményhez, nemdebár? :D

2014. febr. 6. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!