Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ösztönözzem arra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ösztönözzem arra hogy megtegyen értem dolgokat? 17/L

Figyelt kérdés

Van sajnos olyan időszak amikor nem bírom ösztönözni a dolgokra..hogy reggel elkísérjen suliba, többet foglalkozzon velem mint általában..tehát a kérdés

Hogyan ösztönözzem?

Idióta válaszokat mellőzük...

2014. febr. 5. 22:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
mással nincsen baj >< a szám is jár ne aggódjon néhány kommentelő ...:DD
2014. febr. 5. 22:43
 12/16 Moszuke ***** válasza:

a párod önző.

én is ilyen voltam. ha erőlködsz rinyálásnak fogja venni (én is annak vettem) és még inkább megmakacsolja magát.

én nem tudom mi a megoldás. trükk erre nemigen van.

rá kell ébresztened arra, hogy a pasi egy önző disznó és magától, maga miatt akarjon ezen változtatni ne azért mert te zsarolod, vagy nyaggatod.

az exemnek ez nem sikerült.. de neked sok sikert:)

2014. febr. 5. 22:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

mármint kit? a kutyád?

tudok ajánlani jutalom falatkákat, náloam bejött enyém imádta a csokisat :D

2014. febr. 5. 22:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Te is nagy értelem lehetsz és 17 évesen minek kéne elkísérni téged, nem vagy te már ovis. XD
2014. febr. 5. 22:57
 15/16 anonim ***** válasza:
csak en undorodom az oraltol? nem tartjatok hanyingerkeltönek h vki egy hugyos nemiszervet szopkod mint egy kretén? ennel mar csak az undoritobb amikor ez menö meg mindenki büszke rá itt ezen a retek forumon. én vhogy nem birnam elnezni h lehajol v epp mashogy megy le és akk leszop, olyan megalazonak erzem h nem birnam elnezni, mert egy hitvány szarnak érezném magam tőle,h ezt csinalom egy emberi lennyel. börtöni köcsögre emlekztet ez. fordítva se akarodzik.
2014. febr. 5. 23:44
 16/16 tevetke ***** válasza:
15, gondolom puncit se nyalsz... és gondolom nem is nagyon van nemiéleted...
2014. febr. 6. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!