Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, kit válasszak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, kit válasszak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogyha egyszerre két embert szeretek, felejtsem el mindkettőt, mert ha tényleg szeretném az elsőt, nem szerettem volna bele a másodikba. Tudom.

Most nem ilyen tanács kéne, hanem hogy melyikőjüket válasszam.

1. srác: ő a barátom, 2 hónapja vagyunk együtt. Minden álmom az volt, hogy vele összejöjjek, olyan volt nekem, mint valami híresség, tudtam, hogy elérhetetlen. De mégis összejöttünk és nagyon szeretek vele lenni, csak vannak dolgok, amikről vele nehezen tudok beszélgetni, vagy egyáltalán szóba sem hozom. Néha kellemetlenül érzem magam , olyan, mintha teljesen más lenne, ha a barátai is ott vannak, de ha kettesbe vagyunk, nagyom romantikus és kedves.

Mikor vele vagyok, vagy vele találkozom, úgy érzem, hogy "tökéletesnek" kell lennem, mintha valami vizsgán, vagy versenyen lennék.

2. srác: sose voltam vele együtt, de vele csókolóztam először és ő bármivel meg tud nevettetni, de azt hittem, hogy csak barátként tekint rám, mert szinte minden hétvégén kavart valamilyen lánnyal. De amikor összejöttem a barátommal, elmondta, hogy nagyon fontos vagyok neki és vigyázzak magamra és hasonló lelkis szövegeket mondott.

Mellette sose érzem magam kellemetlenül, bármit elmondok neki, nem kell gondolkoznom, hogy ezt vajon elmondjam-e, nem lesz-e gond belőle. Nem készülök órákat, ha találkozunk, smink nélkül is jól érzem magam mellette. Mindig tudja, hogy mire van szükségem és bármikor számíthatok rá. Pl. egyszer mondtam neki skypon, hogy éhes vagyok és küldetett egy pizzát, a kedvencemet, pedig sose mondtam neki, hogy az az.

A barátom ezzel szemben azt se tudja megjegyezni, hogy allergiás vagyok a mogyoróra, pedig vagy 10-szer elmondtam neki...

Nem akarok tovább két embert szeretni, de nem tudom, hogy kit válasszak.

2014. febr. 5. 18:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Szeretem a másodikat is valamilyen szinten, mert nagyon sokat gondolok rá és benne bízom meg a legjobban. De ő csak azután nézett rám úgy, mint más lányokra és utána mondta azt a szöveget, mikor már barátom volt.

Előtte gondolom úgy volt vele, hogy úgyis ott leszek mindig neki.

Attól félek, hogyha a barátommal úgy viselkednék, ahogy általában szoktam, akkor nem lennél elég jó neki.

2014. febr. 5. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:

1: nem tudhatod, hogy gondolt rád azelőtt =) Attól, hogy nem mutatta ki korábban, még lehettél fontos a számára. A fiúk is tudnak nyuszik lenni, még ha egyébként nagy szoknyapecérek, vannak, akik előtt csak kisfiúk lesznek mindig is.

2: és neked komolyan szükséged van egy olyan kapcsolatra, ahol folyton azt érzed, h önmagadban nem vagy elég jó? Ne hülyéskedj. Ilyenre senkinek nincs szüksége. Legyél önmagad, engedd el magad, lehet, hogy ő is elkezd normálisan viselkedni, és egy jó kapcsolat lesz belőle. Ha meg nem, akkor soha nem is volt rá esély.

2014. febr. 5. 19:47
 13/14 anonim válasza:
egyértelműen a 2.!:)
2014. febr. 5. 20:27
 14/14 csingilingg84 ***** válasza:
Egyértelműen kiderül az írásodból, hogy a második.
2014. febr. 7. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!