Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem ugy hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ugy hogy nem tudok hatni a nőkre?

Figyelt kérdés
37 évesen hátam mögött 5 rövidebb ám kudarcba fulladt kapcsolattal úgy érzem,fogalmam sincs róla hogy keltsem fel a nők vonzalmát magam iránt? Miért ez az érzés?Van ennek jelentősége a sikeres párkapcsolat elérése tekintetében?

2014. febr. 2. 20:13
 1/1 Grim13 ***** válasza:
valószínűleg a leírtak miatt érzed igy, és van negativ hatása igen, de hidd el én fiatalabb vagyok mint te de egy dologban biztos vagyok, aki érti a nőket az nem egy boldog ember, aki pedig "ismeri" őket annak sosem lesz kapcsolata, ők is ismerik egymást és utálják is! mond mindig azt amit akarnak és tedd meg ha megéri ha nem akkor max lehordanak érte... ha meg túl sokat akar ott kell hagyni, azt nem meg nem hiszem hogy bárhogy fel lehetne kelteni a vonzalmat, az vagy van vagy nincs, ha egy nő nem érez ilyet akkor ott nagyon nehéz elérni ezt, önbizalom hiányosan meg fölég! úgyhogy bátorság, magabiztosság meg humor! ez legyen mindig!
2014. febr. 3. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!