Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék? Két pasi egyszerre? Veletek volt már ilyen?
És ha könnyű vérű vagyok akkor mivan inkàbb fiatalon ,mint mondjuk amikor màr csalàdom van. Szerintem megnézni màs fèrfit nem bűn hűséget fogadtam nem vaksàgot....
Szerintem ő is megnéz màs nőket akik szebbek nálam...
"Egész nap csak őrá gondolok,hogy csókolózunk meg ilyenek"
ez több mint szemezés b+++++++
nézzél már magadba, senki nem fogja a pártod fogni ://
pfff....
éld ki magad, de úgy, h hintába teszel másokat. Az nem bevállalós vagy vagány, hanem gerinctelen!!!
Nem kértem ,hogy a pártomat fogjàtok csak tanàcsot.
Nem tudom csak jòl esett a férfi figyelme,hogy annyira figyelt ,engem nem szoktak ennyire figyelni.
Lehet az is közre jàtszott ,hogy màr 1hete nincs velem a pàrom is hiànyzik egy férfi figyelmessége.
De nem csaltam meg csak elgondolkodtam rajta ,hogy milyen lenne vele...
jó, sztem nem kell annyira szapulni a kérdezőt!
az ember alapvetően nem monogám. vagyis én ebben hiszek. ha elmúlik a kezdeti vibrálás, meg a szerelem átalakul, igenis lehet ilyen helyzetbe kerülni.
mondom ezt úgy, h nekem ilyen még nem volt. de nem mondom azt, h 1000 százalék, h nem fogok soha így érezni, előre könnyű azt hinni.
és egy hétig nincs vele vki és máris ez van...?
nemáááár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!