Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinálhatnék? Két pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék? Két pasi egyszerre? Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Az a gondom ,hogy: Nekem van párom,de 2napja találkoztam egy pasival ,akivel elkezdtünk szemezgetni,flörtölni,nézzük egymást elég feltűnően. Nem beszéltünk még.Tudom ,hogy nem szép dolog ,de nagyon megtetszett az a pasi,nagyon szép szemei vannak. Ilyen még nem volt velem,hogy csak így megtettszik valaki. Egész nap csak őrá gondolok,hogy csókolózunk meg ilyenek. Mit tehetnék?

2014. jan. 30. 16:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, bár én akkor már 1-2 hónapja halogattam a szakítást, már régóta semmit nem éreztem a barátom iránt de nem volt különösebb okom szakítani. Hát ekkor lett. Szakítottam vele és összejöttem a másik sráccal, és rájöttem hogy vele tökéletesen összeillünk. NEKEM ez jó döntés volt. De lehet nálad pont rossz választás lenne. Majd érezni fogod mit kell csinálnod. 2 nap alatt nem dől el hogy komolyan vonz a srác vagy csak nagyon röpke fellángolás. Bár én azt gyanítom a barátod már nem szereted úgy mint kéne.
2014. jan. 30. 21:26
 22/29 A kérdező kommentje:

És ha könnyű vérű vagyok akkor mivan inkàbb fiatalon ,mint mondjuk amikor màr csalàdom van. Szerintem megnézni màs fèrfit nem bűn hűséget fogadtam nem vaksàgot....

Szerintem ő is megnéz màs nőket akik szebbek nálam...

2014. jan. 30. 21:32
 23/29 anonim ***** válasza:

"Egész nap csak őrá gondolok,hogy csókolózunk meg ilyenek"

ez több mint szemezés b+++++++

nézzél már magadba, senki nem fogja a pártod fogni ://

2014. jan. 30. 21:39
 24/29 Költőnő? ***** válasza:

pfff....

éld ki magad, de úgy, h hintába teszel másokat. Az nem bevállalós vagy vagány, hanem gerinctelen!!!

2014. jan. 30. 22:03
 25/29 A kérdező kommentje:

Nem kértem ,hogy a pártomat fogjàtok csak tanàcsot.

Nem tudom csak jòl esett a férfi figyelme,hogy annyira figyelt ,engem nem szoktak ennyire figyelni.

Lehet az is közre jàtszott ,hogy màr 1hete nincs velem a pàrom is hiànyzik egy férfi figyelmessége.

De nem csaltam meg csak elgondolkodtam rajta ,hogy milyen lenne vele...

2014. jan. 30. 22:05
 26/29 A kérdező kommentje:
Az vessen ràm most követ aki még nem jàrt ìgy........
2014. jan. 30. 22:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Már vetem is... Ott maradsz!!!
2014. jan. 30. 22:38
 28/29 anonim ***** válasza:

jó, sztem nem kell annyira szapulni a kérdezőt!

az ember alapvetően nem monogám. vagyis én ebben hiszek. ha elmúlik a kezdeti vibrálás, meg a szerelem átalakul, igenis lehet ilyen helyzetbe kerülni.

mondom ezt úgy, h nekem ilyen még nem volt. de nem mondom azt, h 1000 százalék, h nem fogok soha így érezni, előre könnyű azt hinni.

2014. jan. 30. 22:59
 29/29 Költőnő? ***** válasza:

és egy hétig nincs vele vki és máris ez van...?

nemáááár...

2014. jan. 30. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!