Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék? Két pasi egyszerre? Veletek volt már ilyen?
Mennyi idős vagy?
Talán váltanod kell...
41F
akármit, csak ne dugj félre, inkább legyél nő (ne csak az ágyban) és mond meg neki, hogy ez van és kész.
majd ő eldönti, hogy kellesz neki ezek után vagy mehetsz a szépszeműd után
Ha szereted a párod amúgy, akkor ez lehet csak azért van, mert nem élted ki magad korábban. De az is lehet, hogy eleve nem az igazi Neked a mostani.
A szépszemű meg még korántsem biztos, hogy komolyat akarna.
Egy pasi "csak úgy" is belemegy egy kalandba simán.
Azt kellene tudnod, hogy mennyire kell neked a mostani, ha nem lenne, mert elhagy, akkor mit éreznél. Ha végig gondolod, és kiderül, hogy nem szereted igazán, akkor minden bizonnyal lépned kellene, akkor is ha nem pont ez a szépszemű lesz utána mégsem...
41F
Igazából a mostani pasim meg ilyeneket szokott mondani ,ha észreszi,hogy szeretem akkor elküld. Most így ,de ugyanakkor meg mondja ,hogy szeret és ehhez tartsam magam. Most nem tudom mi a helyzet vele
Igen nekem is ez a gondom ,hogy aki most megtettszett mennyire akarna komolyat,nem tudom,mondjuk ,ha csak dugnánk az más lenne..l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!