Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mi van, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

3 hónapja együtt vagyunk egy lánnyal, nagyon szeretem. Az elején nem voltak gondok, minden oké volt, szerettük egymást nagyon, másfél hónapnál kezdődtek a gondok. Ő fiatalabb, mint én, most "lázad", kamasz. Mielőtt összejöttünk, minden pénteken szombaton bulizni járt. Mióta együtt vaguynk, nem igazán voltunk sehol bulizni, mert koleszos, végigtanulja a hetet és nagyon fáradt hétvégén, meg persze velem akart lenni. Kb 2 hete meg volt beszélve, hogy hétvégén együtt alszunk, mert előtte sem tudtunk együtt aludni (szülei nem engedték rossz jegyek miatt). Tehát megígérte, hogy együtt alszunk, aztán péntek délután, mikor 4-5 nap után végre találkoztunk, benyögött egy olyat, hogy ő este el akar menni bulizni csajokkal. Ezzel nincs is bajom, menjen nyugodtan, tudom hogy kell olyan is, hogy a párod nélkül bulizz. Nekem ebben az esett nagyon sz*rul, hogy nem tartotta be, amit ígért, ennek hangot is adtam. Végül belátta, hogy igazam van, nagyon ki volt bukva, megígérte, hogy mindent jóvá tesz, meg hogy mindent megtesz, hogy kialakuljon ismét a bizalom. A következő héten ugye nem találkoztunk péntekig, mert kollégiumban volt, de megint megszegte az ígéreteit. Egész nap nem tudunk szinte beszélni, mert tanul, este tudnánk, megígérte, hogy este beszélünk, aztán elment filmet nézni. Ezekből kifolyólag egész héten veszekedtünk, mert nem tartja a szavát, meg nem igazán foglalkozik velem. Péntek délelőtt szünetet kért, de este, mikor találkoztunk megbeszéltük a dolgokat, hétvégén nem sokat voltunk együtt, pénteken együtt aludtunk, vasárnap pedig délután mentem csak hozzá. Azt mondta, hogy nem olyan, mint régen, régen azt érezte, hogy mindig csak velem akar lenni, most pedig kell neki az egyedül/barátnőkkel lét. Ezt én értem, csak azt nem, hogyha 5 napig nem látjuk egymást, miért igényli ezt.. Én mindent megteszek érte, még ezek után is én teperek, mikor Ő az, aki megbántott.. Azt mondja, ő is nagyon szeret engem, csak nem olyan már, mint régen, meg hogy eltávolodtunk. Ez az eltávolodás eléggé egyoldalú, csak tudnám miért, ha mindent megteszek érte.. ő is mondta, hogy én vagyok az első, aki barátnőhöz méltóan bánik vele. Megfojtanám a szeretetemmel ? Besokallt belőlem ? Nem tudom, mi történt. Most is én szenvedek minden nap, én teperek, pedig kettőnk közül nem nekem kéne tepernem ilyenek után...

Rengeteg dolgot nem írtam le, ez a rövid verzió, bocsi, ha hosszú lett.

19F 16L

2014. jan. 29. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
uh ez ellege elcseszett helyzet.. szerintem talalj egy masikat, de elotte dugd meg:)
2014. jan. 29. 15:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Szeretem. Ennyire meg senkit sem szerettem, tudom, eléggé sablon, de ez az igazság.
2014. jan. 29. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet megfojtottad a szereteteddel. Én nem bírnám elviselni, ha egy fiú állandóan utánam szaladgálna. És mindenben a kedvembe akarna járni, állandóan kikérné a véleményem és teljesen rám támaszkodna, Azzal azt sugallná, hogy nem önálló.

19/L

2014. febr. 4. 17:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!