Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csaj gyűlöli a volt párját,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaj gyűlöli a volt párját, változhat ez még valamit?

Figyelt kérdés

A volt csávója még mindig nagyon szereti a lányt, de a lánynak már új barátja van, és a lány még ráadásként elmebetegnek is tartja a volt párját/csávóját, egy pszichopatának(ahogy ő fogalmazott)

A lány abban a tudatban van, hogy a volt csávója csak birtokolni akarta.

JA és még egy fontos információ: immár lassan háromnegyed éve tiltva van mindenhol a volt csávó. Oké, a volt csávó nagyon hülye volt, mindig féltékeny, stbs tb , de azért nem érdemelné meg ezt a nagy megvetést a lány részéről.

Szerintetek fog változni a lány fejében valami egyszer? VAgy csak a remény hal meg utoljára és semmi sem fog változni? Tapasztalatok kellenek, tapasztalatok, közvetett vagy közvetlen tapasztalatok.

Talán annyi mentsége van a csávónak, hogy a jelenlegi bűnronda palijához képest ő egy helyes srác.

Szóval, mennyi az esélye a reménykedésnek? AZ idő mindent megold? Megvetés, tiltás, undor, "örökre felejtsen el"(ezt is mondta), "Örökre hagyjon békén" stb, egyszer valamiért csak lesz valami változás?

2014. jan. 29. 08:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, hidd már el, hogy a tetteid mellett eltörpül, hogy jóképű vagy-e vagy sem. Lehetsz te a világ legjobb pasija, ha párként megbuktál és az a "ronda" pasi pedig a tenyerén hordozza és mindent megad a lánynak.

Jól gondold meg, hogy mit teszel és mennyi évet akarsz elpazarolni az életedből egy hiú ábrándra, ami később akár a rögeszméddé is válhat. Adj magadnak egy esélyt arra, hogy te is túllépj a kapcsolaton, mert így soha nem leszel boldog. Aztán majd 40-50 évesen rádöbbensz egyedül magányosan, hogy egy olyan nő után epekedtél, aki akkorra már több gyerekes családanya lett és talán már a nevedre se emlékszik. Egy életed van neked is, és az idő telik.

2014. jan. 29. 12:03
 12/24 A kérdező kommentje:
De miért ellenzel ennyire engem F?
2014. jan. 29. 12:06
 13/24 anonim ***** válasza:
Én a helyedben kérdező azon lennék, hogy az illető megbocsásson.Függetlenül attól, hogy külsőleg milyen férfi vagy.Ha nincs harag már attól jobban érzi magát az emberek nagy többsége.De ha valakit mélyen megsértettél, akkor ne várd azt, hogy a helyzet csak úgy simán idővel megoldódik.Azért tenned kell, hogy megoldódjon.
2014. jan. 29. 12:12
 14/24 A kérdező kommentje:

végre egy biztató válasz :) ebben a nagy nyomorúságban, sajnos az exem felől én meg is halhatnék, annyira közömbös vagyok neki, sőt még talán utál is. pedig annyira igazságtalan a helyzetem, én is a tenyeremen hordoznám, de egyszerűen 18 évesen az ember nem tudja magátm ég kontrollálni. ÉS nem hiszi el,. meg vagyok bélyegezve.

Pedig ha tudná.. ha tudnáá.

2014. jan. 29. 12:17
 15/24 anonim ***** válasza:
Alit kifelé utálunk, azt befelé szeretjük, mennyi és mennyi ilyen emberről tudok akiknél ez van:)
2014. jan. 29. 12:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Akit
2014. jan. 29. 12:20
 17/24 A kérdező kommentje:
így legyek milliárdos, ha ez így van , mert sajnos nincs így :( ő közömbös irántam, és én megs zeretem vakon :(((((((((((( ez egy betegség, amit egy virágról neveztek el :((((((((
2014. jan. 29. 12:22
 18/24 anonim ***** válasza:
De így van:) Sajnos:)
2014. jan. 29. 12:25
 19/24 anonim ***** válasza:

Én nem ellenezlek, egyszerűen csak jót szeretnék, még ha nem is tűnik annak. Lehetsz te a hős szerelmes, ha a másik nem kér belőled, és ahogy elmondtad, eddig nagyon úgy néz ki, hogy nem kérnek belőled.

Persze várhatsz arra, hogy majd a lány "jobb belátásra tér" és esetleg visszamegy hozzád, de lássuk be, erre vajmi kevés esély van. Nagyon negatív érzelmekkel viseltetik irántad a nyitó kérdésed alapján, amit nyilván nem egy elfelejtett születésnappal váltottál ki nála.

Nézd, akármit is tettél vele, soha nem fogja elfelejteni, az élmény által kiváltott érzelmek tompulhatnak, talán egyszer majd már nem fognak neki fájni, vagy nem fog haragudni rád, akár meg is bocsát neked, de nem vagyok benne biztos, hogy ennél többet remélned kellene.

Nem sok mindent tehetsz azon kívül, hogy az időre bízod a dolgot és lehetőleg ne keresd semmilyen formában a lányt, mert a végén még zaklatásnak fogja fel, ezzel pedig nem fogsz segíteni magadon.

2014. jan. 29. 12:33
 20/24 anonim ***** válasza:

Az az érdekes ebben a kérdésben, mint ha valaki erőnek erejével próbálná a kérdezőt irányítani.

Én két emberre tippelek: Vagy a nőt már kiszemelő másik férfi próbál elhessegetni az útból téged kérdező, vagy egy nő próbálja a másik nőt az életedből ilyen befolyásolással félre rakni.Ha végig olvasod ezt a kérdést különösen a 83%-os válaszoló megnyilvánulására szerintem egyértelmű a két lehetőség.

2014. jan. 29. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!