Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretek egy lányt, de van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mestermcmester kérdése:

Szeretek egy lányt, de van barátja mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Egy lányba már vagy 2 éve belezúgtam, először még annyira nem érdekelt mert ilyen iskolai farsangon láttam meg énekel is egyébként Ének Iskolájába is bekerült most na és most kezdtem el vele barátkozni. Van barátja az a gond, több mint 3 hónapja és nagyon szeretik egymást facebookon ezt irta erre a külsős cuccra nekem: Külsö: 7 Belsö: 9 Esély: 4 :/ de nagyon jó barátok is vagyunk de én bioritmus szerint is és magam szerint is nagyon rosszul érzem magam... Érzelmi -95 Szellemi -90 Fizikai -80... Mit tegyek? Hogy "hódítsam" meg..?

2014. jan. 28. 16:07
 1/6 A kérdező kommentje:
egyébként én 7.-es 13 éves vok a csaj meg 12 6.os
2014. jan. 28. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmit, van barátja, azaz tabu.
2014. jan. 28. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Barátja van! Foglalt! Ezen mi nem világos? De az, hogy már ennyi idősen pasija van... 20 évesen már több f***t fog majd, mint kilincset...
2014. jan. 28. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi van?
2014. jan. 29. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves előttem szólók, ha mindenki ilyen balfäsz lenne, már kihalt volna az emberiség! Mi az, hogy ha van barátja, akkor tabu? A társkeresés aról szól, hogy megszerzem/megtartonm, aki kell nekem. Ha erre nem vagyok képes, akkor valamit nem jól csinálok, tehát tanulnom kell a hibámból. Ez nem versenyfutás. Egy csaj nem azé, aki először éri utól, hanem azé, aki se istent, se embert nem nézve, megszerzi, aztán megtartja magának.
2014. jan. 29. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez a mikuel kurrva okos.
2014. jan. 30. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!