Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi tévő legyek, ha van egy lány aki iszonyú aranyos, lelkileg, belsőre 10ből 11es tényleg de külsőre egyszerűen nem vonzz?
Magyarul nagyon nem jön be...
Hát szar helyzetbe vagy :/
És a lelke melyik részébe szerettél bele, hogy szereti a virágokat vagy hogy nem bántja az állatokat??:-) Igazán különleges lelke lehet.
Azt tudod hogy a lelke nem tud gyereket szülni? Miben hordaná ki, egy szatyorban?:D Nézd meg a Brian életét, nem lehet hogy nő szeretnél lenni?
Ma fárasztó napom volt, de azt kell mondjam, hogy te és a te gondolataid a világról és a nőkről a csúcs a mai napon.
Nekem is van egy női ideálom, amik nagyon meg tudnak fogni. A baráti társaságomban volt egy lány, aki ennek teljesen az ellentéte volt. Aztán miután megismertem, irgalmatlan módon tetszett a "belseje". Ahogy te is fogalmazol. Nagyon-nagyon sokat voltunk együtt, aztán csak megpróbáltuk a dolgot.
Azután, hogy összejöttünk, elkezdett egyre jobban tetszeni külsőleg is.
Végül tök más dolgok miatt szétmentünk, barátok kb vagyunk azóta is (nyilván volt egy nagy "utállak"-korszak).
Annak ellenére, hogy a női ideálom nem változott, és ez a lány ennek azóta se felel meg, még mindig vonzódok hozzá külsőleg is.
Tehát szerintem érdemes megpróbálni, lehet, hogy egy vagy azon szerencsés kevés ember közül, akiknek ez megadatik! Szinte irigy vagyok rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!