Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi tévő legyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi tévő legyek, ha van egy lány aki iszonyú aranyos, lelkileg, belsőre 10ből 11es tényleg de külsőre egyszerűen nem vonzz?

Figyelt kérdés
Fantasztikusan kedves, aranyos, olyan pozitív kisugárzása van hogy az hihetetlen, egy élmény vele minden perc és nagyon feltöltődöm én is mikor vele vagyok, beszélgetünk, de külsőre egyszerűen nem jön be, tehát szexuális vágyat nem tudok ezért érezni iránta, viszont szeretetet annál inkább, lehet ebből párkapcsolat? 24f

2014. jan. 27. 23:38
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
kicsit vaskos (egyáltalán nem kövér de nem is vékony pedig egy lánynál nekem fontos az én ízlésemnek hogy vékony legyen lehet lehordani mindennek de nem tehetek róla ilyen az ízlésem ez jön be) és az arca nagyon kedves, mosolygós és aranyos de valahogy nem vonzó annyira szexuálisan, meg tudnám sőt sokszor meg is akarnám csókolni de nem tudom többet nem tudok elképzelni inkább olyan féltő, óvó, gondoskodó szeretet a szerelem e formáját váltja ki belőlem mint szexuális vonzalmat
2014. jan. 28. 00:18
 22/34 Noydra ***** válasza:

Magyarul nagyon nem jön be...

Hát szar helyzetbe vagy :/

2014. jan. 28. 00:21
 23/34 anonim ***** válasza:
24%

És a lelke melyik részébe szerettél bele, hogy szereti a virágokat vagy hogy nem bántja az állatokat??:-) Igazán különleges lelke lehet.

Azt tudod hogy a lelke nem tud gyereket szülni? Miben hordaná ki, egy szatyorban?:D Nézd meg a Brian életét, nem lehet hogy nő szeretnél lenni?

Ma fárasztó napom volt, de azt kell mondjam, hogy te és a te gondolataid a világról és a nőkről a csúcs a mai napon.

2014. jan. 28. 00:22
 24/34 A kérdező kommentje:
keress mást ne itt trollkodj
2014. jan. 28. 00:24
 25/34 anonim ***** válasza:
Na de most komolyba, mondd már el a lelke melyik része ami 11-es (a 10-ből)? Nevet a vicceiden vagy mi?
2014. jan. 28. 00:32
 26/34 anonim ***** válasza:
Én összejöttem úgy valakivel, hogy szerettem, de nem igazán vonzódtam hozzá mint férfihoz. Attól függetlenül volt szex, és az meg is hozta úgy mond a gyümölcsét, mert még jobban megszerettem. Úgy igazán. És már nem is érdekelt, hogy miért nem tetszett annak előtte. Csak egyszerűen szeretem és kész:D Ez kezdődött 11 éve, és máig szeretem, nem múlt el, nem alakult át, csak elmélyült. Szerintem ez a fajta szeretet az, ami könnyebben képes örökké tartani. Tiszta és őszinte, nem szexuális vágyak gerjesztik első sorban. Mivel nekem már van ebben tapasztalatom, azt mondom érdemes megkockáztatni:) Ha jó dolog sül ki belőle, akkor az nagyon jó, szinte mérhetetlen szerencse:)
2014. jan. 28. 00:34
 27/34 anonim ***** válasza:
Te vagy az A.? :D
2014. jan. 28. 00:40
 28/34 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy női ideálom, amik nagyon meg tudnak fogni. A baráti társaságomban volt egy lány, aki ennek teljesen az ellentéte volt. Aztán miután megismertem, irgalmatlan módon tetszett a "belseje". Ahogy te is fogalmazol. Nagyon-nagyon sokat voltunk együtt, aztán csak megpróbáltuk a dolgot.

Azután, hogy összejöttünk, elkezdett egyre jobban tetszeni külsőleg is.

Végül tök más dolgok miatt szétmentünk, barátok kb vagyunk azóta is (nyilván volt egy nagy "utállak"-korszak).

Annak ellenére, hogy a női ideálom nem változott, és ez a lány ennek azóta se felel meg, még mindig vonzódok hozzá külsőleg is.

Tehát szerintem érdemes megpróbálni, lehet, hogy egy vagy azon szerencsés kevés ember közül, akiknek ez megadatik! Szinte irigy vagyok rád!

2014. jan. 28. 00:51
 29/34 anonim ***** válasza:
Ha ilyen esetem lett volna életemben,minden további nélkul Öt választottam volna.A belsö ,lelki jó tulajdonságok nem potolhatók semmivel. A kulsőn viszint igencsak sokat segithet a smink, és egy nö ha tiszta,rendes,izlésesen öltözködik,akkor lehet vonzo.És amig nem gyözödsz meg, nem tudhatod,a szexben mit rejteget ,mit tartogat annak, aki megerdemli.
2014. jan. 28. 05:39
 30/34 anonim ***** válasza:
53%
Nem ezt hívják barátságnak?
2014. jan. 28. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!