Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi tévő legyek, ha van egy lány aki iszonyú aranyos, lelkileg, belsőre 10ből 11es tényleg de külsőre egyszerűen nem vonzz?
Lehet túl hozzászoktál ahhoz, hogy "szép lány, ideális alkat, stb". Idétlen sztereotípiák. Engem sose vonzott egyetlen pasi sem külsőre, de belsőleg, mint ember, igen. Nagyon hamar megszeretem, ragaszkodni kezdtem hozzá, nem lett kapcsolat, mert ő más lánnyal kezdett járni. És egy idő után igenis elképzeltem vele pl. csókot, ölelést, pedig a valóságban egyáltalán. Szerintem ha még több időt töltenétek együtt, átlátnál már a lány testén, és igazán szeretnéd őt, bármilyen pattanások, kócos hajú vagy dundi. Nem hinném, h gond lenne megfogni a kezét, vagy megpuszilni az arcát néha. Lehet ő sem kíván többet, csak azt hogy a belsőjét szeressék, és ezért nem is hozza nagyon előtérbe a fizikumát. Ha már annyira szereted, hogy mondjuk vele képzeled el az életet, akkor majd szexuális vágyat is gondolom fogsz érezni.
Egyébként más lányok iránt érzel, akik belsőre nem jönnek be?
Hát, próbáld akkor meg.
Aki nem mer, az nem nyer alapon...:)
15: elég korán :D szinte pár hét után :)))
16: persze hogy érzek a szép vékony, vonzó és csinos lányok iránt szexuális vágyat, a lányokat szeretem és aszexuális sem vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!