Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számítógép függő a barátom. Mit tegyek?

Hát, elég meredek egy szitu.
Megjegyzem imádok játszani, én is sokat ülök gép előtt, főleg így télen. De sosem az emberi kapcsolataim rovására tenném. Ha valakinek segítség kell, megyek... Nyáron meg inkább kimegyek a pecázni, biciklizni, összefutni a haverokkal stb stb stb. Szal nem értem, hogy egyesek hogyan tudnak ennyire belebolondulni egy játékba :S

Egy javaslat a kettő közé:
Mond meg neki, hogy el fogod hagyni, ha folytatja.
Ha nem elég, akkor hagyd ott, és pár nap múlva majd rá döbben, hogy valami hiányzik az életéből.

Kicsit szigoruak vagytok! :)
Az én párom is szereti a számitogépes játékokat,de inkább ott üljön,mint valamelyik kocsmában/pub-ban/vagy épp másik nőnél.
Ennek ellenére mi sokat beszélgetünk,és foglalkozik is velem.
Az én türelmem meghozta "gyümölcsét"..egyre kevesebbet játszik,mert hogy megunta vagy épp "véletlenül" a kedvenc filmjét/sorozatát tettem be a dvd lejátszoba! :P
Szóval szerintem türelem...ha nem birod,ülj le vele és beszéld meg!
A másik megoldás az hogy Te is elkezdesz játszani..mi anno amig az Aion fizetős volt együtt "nyomtuk" jól szorakoztunk rajta!Minden küldetést együtt csináltunk.Nem vagyok nagy kocka de azért tetszett. :D
Mindenre van megoldás csak keresni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!