Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Számítógép függő a barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számítógép függő a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal több mint két éve együtt vagyunk. Eddig nem sok gond volt köztünk de újabban rákapott a Wowra és társaira. Eleinte nem zavart és akár érdekelt akár nem végighallgattam a játékélményeit, meg hogy ilyen meg olyan cuccot szerzett. Sajnos ebből rendszer lett és mostanában szinte csak erről tud beszélni, arról nem is beszélve hogy ha tudunk is találkozni az a program hogy nézem ahogy játszik. Már örülök ha hozzám szól, és sokszor úgy belemerül a játékba hogy a telefont se képes felvenni ha hívom. Egyszerűen mindent megpróbáltam már, de ahogy ránézek szerintem még szeretkezés közben is a játék jár a fejében. Szeretem őt nem akarom elhagyni, sem azt hogy többet ne játszon, csak annyit akarok hogy foglalkozzon velem. Amikor egyszer betelt a pohár és rászóltam, egy ideig visszafogta magát, aztán folytatódott tovább minden ugyanúgy...

2014. jan. 27. 22:50
1 2
 11/15 WheneverYouWant ***** válasza:
52%
Nem tud értékelni. Majd megtanul ha elhagyod és így megtanulja értékelni a következős is. Amúgymeg próbáld kia játékot. Játszatok együtt... Egy csomó olyan párt ismerek akik MMO-znak együtt.
2014. jan. 28. 01:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát, elég meredek egy szitu.

Megjegyzem imádok játszani, én is sokat ülök gép előtt, főleg így télen. De sosem az emberi kapcsolataim rovására tenném. Ha valakinek segítség kell, megyek... Nyáron meg inkább kimegyek a pecázni, biciklizni, összefutni a haverokkal stb stb stb. Szal nem értem, hogy egyesek hogyan tudnak ennyire belebolondulni egy játékba :S

2014. jan. 28. 10:39
 13/15 kolosszus22 ***** válasza:
WOW és hasonló MMO-k durva függőséget tudnak okozni, szeretek játszani de ezt a kategóriát kerültem mindig is. Tanácsolom nézesd meg vele a South Park erre vonatkozó részét, hátha felismeri magát: http://www.youtube.com/watch?v=MT0-OL_71yU
2014. jan. 28. 11:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Egy javaslat a kettő közé:

Mond meg neki, hogy el fogod hagyni, ha folytatja.

Ha nem elég, akkor hagyd ott, és pár nap múlva majd rá döbben, hogy valami hiányzik az életéből.

2014. jan. 28. 12:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Kicsit szigoruak vagytok! :)

Az én párom is szereti a számitogépes játékokat,de inkább ott üljön,mint valamelyik kocsmában/pub-ban/vagy épp másik nőnél.

Ennek ellenére mi sokat beszélgetünk,és foglalkozik is velem.

Az én türelmem meghozta "gyümölcsét"..egyre kevesebbet játszik,mert hogy megunta vagy épp "véletlenül" a kedvenc filmjét/sorozatát tettem be a dvd lejátszoba! :P

Szóval szerintem türelem...ha nem birod,ülj le vele és beszéld meg!

A másik megoldás az hogy Te is elkezdesz játszani..mi anno amig az Aion fizetős volt együtt "nyomtuk" jól szorakoztunk rajta!Minden küldetést együtt csináltunk.Nem vagyok nagy kocka de azért tetszett. :D

Mindenre van megoldás csak keresni kell!

2014. ápr. 25. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!