Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban tényleg az számít milyen hajam van?
Már több mint egy éve együtt vagyok a barátommal. Mostanában valamiért nagyon sokat megsértődik mindenen. Még azon is ha nem akarom hogy jakuzám legyen, mivel azok hidegvérű gyilkosok... Mintha abból táplálná a boldogságát, hogy bocsánatot kérek tőle.
Én kicsit olyan lázadóbb típus vagyok aki szeret különbözni másoktól. És nagyon elkezdett zavarni hogy középhosszú átlagos alaktalan hajam van. Le akarom vágatni. Erre ő közölte velem hogy már nem fogok annyira tetszeni neki mint előtte és teljesen hülyeséget csinálok, nem akarja. Ez már olyan 1-2 hete volt. Ma mondtam neki hogy jövő hét hétfőn megyek a fodrászhoz. Persze megint elkezdte mondani hogy ez mennyire nem jó. És teljesen úgy viselkedik, mint aki elvárja hogy én kérjek bocsánatot és beleerőszakoljam magamat abba, ami nem akarok lenni.
Ezen most eléggé kiakadtam... Nem tudom, hogy én vagyok e hülye vagy ez teljesen normális. Mostanában már volt egy ilyesmi vitánk arról, hogy nem akarja hogy feketébb rockeresebb cuccokban járjak azért mert szerinte csak feltűnősködni akarok és biztos még többen fognak r*bancozni és őt már a mostani létszám is zavarja.
Nem tudom mit kéne csinálnom... A barátom 18 szóval még olyan éretlen sem lehet.
Előre is köszi a válaszokat!
"Még azon is ha nem akarom hogy jakuzám legyen..."
Itt kicsit elakadta. Ezt elmagyaráznád, hogy értsem is miről van szó?
Egyébként a barátod még éretlen, vagy így akar eltávolodni tőled.
pont hogy éretlen a barátod és zsarnokoskodik
semmi értelme hogy vele maradj még gyerek
Függetlenül attól, hogy ki éretlen meg ki nem, nincs az sehol kőbe vésve, hogy az ember akkor is kell tetsszen a párjának, amikor homlokegyenest megváltoztatja a kinézetét az addigiakhoz képest. Előfordulhat, hogy nem fogsz neki tetszeni valami rövid, tüsis fiú hajjal. Ez érthető, ezen nem kell kiakadnod. Ha a pasim közölné, hogy akkor ő most neki áll 10 kg zsírt felszedni magára, valószínűleg én is megpróbálnám lebeszélni róla, mert tudom, hogy nem fog tetszeni. Nem azt mondom, hogy azonnal búcsút intenénk egymásnak, de nem biztos, hogy pl a nemi életünkön javítana ha nem találnám vonzónak a fizikumát:D
A ruházkodással ugyanaz a szitu.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mondd le a fodrászt, meg ne menj el megvenni a leglehangolóbb fekete rocker cuccokat. Menj, hajrá! Csak számolj vele, hogy egyáltalán nem kötelező érvényű, hogy tetsszen a pasidnak a változás. Jó, persze finomabban is próbálkozhatna megakadályozni, de lehet, hogy makacs vagy, vagy tudja a franc. Nem ismerlek egyikőtöket sem. Lehet, hogy a barátod éretlen, de nekem úgy fest, hogy még te sem találtad meg önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!