Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg sok csinos, okos nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sok csinos, okos nő van magányosan?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasni, itt is szokott lenni, hogy nők azt mondják, hogy több csinos, okos nőt ismernek a környezetükben, akik magányosak. Ez tényleg így van? Te is sok ilyen nőt ismersz?

Vagy ez valami elfogultság, hogy az ismerősöknek kevésbé látjuk a hibáit, ezért mondják ezt, és van oka, amiért magányosak azok a nők?

2014. jan. 27. 19:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor az ő hibájuk a magányosság. Mert úgy szokták előadni, hogy "annyi csinos nőt ismerek, aki magányos, és nem értem, miért".
2014. jan. 27. 20:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Van, aki túl válogatós, az igaz, de olyan is, aki pl kicsit félénkebb, vagy pl az egyik barátnőmet szerintem azért nem szólítják le néha, mert fiatalabbnak néz ki, mint amennyi. Szóval sok oka lehet. 8-as voltam.
2014. jan. 27. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!