Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a baratnőm?
6 napja teljesen felismerhetetlenul viselkedik. Ugyanazokat a dolgokat amiket eddig bekeben megcsinaltunk, most csak hosszu veszekedesekkel elotte, kozben vagy utana tudjuk megcsinalni. Mindig osszevszik velem, mindenen. Meg akkor is ha jot teszek neki. Persze vannak hibaim nekem is, dohanyzom amit nem szeret, meg elkovetek par dolgot ami nem tetszik neki, de ilyen dolgai neki is vannak. Es probalok vele szot erteni, segiteni neki. Huseges vagyok feltekeny sem lehet, meg a gyanuja sem allhat fennt, elotte nem is cigizek. Ha megkerdezem h mi baj, meg h beszeljunk, akkor aztmondja h semmi baj, minden rendben stb... Nem tudom, hogy velem van valami nagy baj? Es ha vele mit lehet tenni? Azt mondja nagyon szeret, es en is fulig szerelmes vagyok, de segitsetek, hogy mit csinaljak, mert ha beporog nagyon csunyan beszel velem, es nagyon csunyakat mondd, meg neha sirok is rajta... Segitsetek, mit tegyek???
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!