Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen a baratnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a baratnőm?

Figyelt kérdés

6 napja teljesen felismerhetetlenul viselkedik. Ugyanazokat a dolgokat amiket eddig bekeben megcsinaltunk, most csak hosszu veszekedesekkel elotte, kozben vagy utana tudjuk megcsinalni. Mindig osszevszik velem, mindenen. Meg akkor is ha jot teszek neki. Persze vannak hibaim nekem is, dohanyzom amit nem szeret, meg elkovetek par dolgot ami nem tetszik neki, de ilyen dolgai neki is vannak. Es probalok vele szot erteni, segiteni neki. Huseges vagyok feltekeny sem lehet, meg a gyanuja sem allhat fennt, elotte nem is cigizek. Ha megkerdezem h mi baj, meg h beszeljunk, akkor aztmondja h semmi baj, minden rendben stb... Nem tudom, hogy velem van valami nagy baj? Es ha vele mit lehet tenni? Azt mondja nagyon szeret, es en is fulig szerelmes vagyok, de segitsetek, hogy mit csinaljak, mert ha beporog nagyon csunyan beszel velem, es nagyon csunyakat mondd, meg neha sirok is rajta... Segitsetek, mit tegyek???

21/F

2014. jan. 26. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, de szerintem ez a végét rúgja! Azért mert vagy csak sziplán már nem akar, vagy esetleg más is van a háttérbe.
2014. jan. 26. 21:43
 2/5 felelős0102 ***** válasza:
Az én helyzetem ugyan ez volt szinte. Két napra rá szakítottunk is. Kedveskedj sokat,csak ő legyen középpontban,akkor talán veled marad... Sok sikert
2014. jan. 26. 21:44
 3/5 Scotty97 ***** válasza:
Egy randin, kettesben próbálj meg vele beszélgetni. Teszemazt főzz valamit, és teríts meg kettőtökre. Majd mikor úgy érzed alkalmas, beszéld meg vele a dolgot. Teljesen légy őszinte, és a legvisszafogottabb hangnemed tartsd meg, akármi történik is. Szerintem egy jó pontot legalább tudsz szerezni ha mást nem is:)
2014. jan. 26. 21:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Szex meg ilyenek mindig vannak, meg tok hirtelen jott. Jajj sracok... Felek
2014. jan. 26. 22:06
 5/5 Költőnő? ***** válasza:
hát... nem jó jel mindenesetre
2014. jan. 26. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!