Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőm férje?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Ez az eset kicsit bonyolult!Legjobb barátnőm férje 5 éve hogy elkezdett kerülgetni,aztán meg is történt köztünk a dolog (akkor még nem volt a barátnőm)Aztán utána megbeszéltük hogy soha többet mert nem tudnák a szemébe nézni!A vonzalom kettőnk között viszont a mai napig meg van!Mostanában egyre gyakrabban fölhív párja és beszélgetünk!Találkozni akar kettesben de én ettől félek!Félek mert a pasi is nagyon jó barát de nekem már kicsit több is mint barát!Nem tudom értitek e ?Mit csináljak?Szívem azt akarja hogy találkozzunk,az eszem azt hogy ne!De akkor nem tudnák többet a barátnőm szemébe nézni!Ti mit tennétek?2014. jan. 25. 21:06
1/10 anonim válasza:
Melyik a fontosabb a barátnőd vagy a pasi, aki ugyebár a jelek szerint nem sokat ér. Ha tudod melyik kell igazából azt válaszd ..
2/10 Lávalámpa. válasza:
A kérdés csak az, hogy van-e tököd és lelked szétverni egy házasságot, vagy békén hagyod őket.
3/10 anonim válasza:
ócska ribi vagy, ha szétcseszed a barátnőd házasságát!
4/10 anonim válasza:
Az élettől te is megfogod kapni az ajándékodat, mint mindazok akik ilyet tesznek:)
Messze vagy te egy barátnőtől.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azt hisem jobb ha kilépek mindkettejük életéből!Ez lesz a legjobb.....
2014. jan. 25. 21:50
7/10 anonim válasza:
valóban az lesz a legjobb! mit gondolnál a legjobb barátnődről ha kiderülne, hogy a férjed fa*szát szo*pja-szo*pta?
8/10 anonim válasza:
Szerintem mielőtt ezt megtennéd a barátnőd fog páros lábbal kirúgni. Az ilyeneknek ez dukál.
9/10 A kérdező kommentje:
A barátnőm ezt soha nem tudja meg!De mielőtt elitéltek mint már írtam is hogy amikor volt köztünk valami akkor ő sem volt még vele és nekem sem volt a barátnőm!Akkor még függetlenek voltunk!
2014. jan. 26. 07:53
10/10 anonim válasza:
Hát ne nézz a szemébe.Nézz a valagába.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!