Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan kerüljek közelebb hozzá?
Nehéz helyzet...nekem is 1 hónapja ért véget egy komolynak hitt kapcsolatom, kiderült, hogy a lány már nem így gondolta, csak hazudott hónapokig. Ő is azt mondta hogy szeret, de nem úgy hogy velem is folytassa a jövőjét. Aztán utána nem sokkal betoppant az életembe a nagy ő. Komolyan mondom isteni csoda ami történt. Lehet neked is ez a sorsod, mint nekem.
A kérdésedre hogy válaszoljak, szerintem most a háttérben kéne maradnod, bármennyire is nehéz. Ki kell bírnod, hogy ne keresd, mert ha minden jól megy, akkor hidd el, ő fog keresni, és átgondolja a dolgokat.
Francért kérdezed meg kétszer egymás után?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Vége, finito, game over, encima, sur, yli, yli... Értsd már meg...
"már nem úgy szeret mint az elején de még valamennyire szeret" Ez a mondat nem azt jelenti, hogy van még esélyed, csak azt, hogy "hazugság lenne azt mondani, hogy nem érzek semmit az iránt, aki egyszer mindennél többet jelentett"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!