Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás után hogyan kerüljek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után hogyan kerüljek közelebb hozzá?

Figyelt kérdés
Szakított velem a barátnőm... és ezt mondta nem bírja már ezt a sok veszekedést mert így már nem olyan boldog mint régen és nem látja értelmét a dolgoknak... azt is hogy már nem úgy szeret mint az elején de még valamennyire szeret... :S de én ennek ellenére újra akarom kezdeni vele vagyis meg akarnám próbálni újból de hogy érjem el?

2014. jan. 26. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Ismerős, se vele, se nélküle kapcsolat. Én azt tanácsolom, hogy próbálj elszakadni tőle. Én egy 7 éves házasság során voltam ilyen cipőben, komolyan hálás vagyok az exemnek, hogy elhagyott. Rájöttem, hogy tényleg vannak olyan lányok, akikkel mentálisan is jól érzem magamat, egy cseppet sem idegesítenek, még ha vannak is hülye dolgaik. Nem csak testileg kell összeilleni egy párkapcsolatban, hanem lelkileg is:) 37/F
2014. jan. 26. 10:44
 2/10 A kérdező kommentje:
de mi összeillettünk meg értettük egymást meg minden mindig megbeszéltük a dolgokat ezért nem akarom ennyibe hagyni :/
2014. jan. 26. 10:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz helyzet...nekem is 1 hónapja ért véget egy komolynak hitt kapcsolatom, kiderült, hogy a lány már nem így gondolta, csak hazudott hónapokig. Ő is azt mondta hogy szeret, de nem úgy hogy velem is folytassa a jövőjét. Aztán utána nem sokkal betoppant az életembe a nagy ő. Komolyan mondom isteni csoda ami történt. Lehet neked is ez a sorsod, mint nekem.

A kérdésedre hogy válaszoljak, szerintem most a háttérben kéne maradnod, bármennyire is nehéz. Ki kell bírnod, hogy ne keresd, mert ha minden jól megy, akkor hidd el, ő fog keresni, és átgondolja a dolgokat.

2014. jan. 26. 10:50
 4/10 Zakathol ***** válasza:
100%

Francért kérdezed meg kétszer egymás után?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2014. jan. 26. 10:52
 5/10 A kérdező kommentje:
jólvanna :DD bevagyok parázva :S
2014. jan. 26. 10:55
 6/10 BlackSword ***** válasza:

Vége, finito, game over, encima, sur, yli, yli... Értsd már meg...

"már nem úgy szeret mint az elején de még valamennyire szeret" Ez a mondat nem azt jelenti, hogy van még esélyed, csak azt, hogy "hazugság lenne azt mondani, hogy nem érzek semmit az iránt, aki egyszer mindennél többet jelentett"

2014. jan. 26. 11:58
 7/10 A kérdező kommentje:
oké értem...
2014. jan. 26. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Hiába akarod újból megpróbálni,azzal csak magadat alázod meg.A lány érzései kihűltek,a kapcsolatotok zátonyra futott,kudarcot vallott minden lépésed,ami ketőttök megmentésére irányult.Ezek után nincs miért,és főleg kiért próbáloznod,egyszerűen nincs értelme.Ezt értsd meg,fogadd el!
2014. jan. 28. 13:58
 9/10 A kérdező kommentje:
oké
2014. jan. 29. 15:02
 10/10 limara válasza:
Nincs értelme az újra kezdésnek!Fogadd el a döntését és hagyd őt békén nem illet meg téged!
2014. febr. 12. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!