Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Revan kérdése:
Mit csinajak hogy jobban szeresen?
Figyelt kérdés
Reg ota egyut vagyok a baratnomel,es torten egyszer az en hibambol hogy kidobtam es beszelgetet egy masik fiuval,akivel egyszer talakozot is,es ez ido alat en montam neki hogy dontson en kelek vagy a masik srac.O engem valasztot,de o aszt mondja hogy nem szeret,es nem tudom hogy mit csinajak.
Bocsanat a helyesiras miat es kerlek komoly valaszokat adjatok,elore is koszonom.
A romantika bármit vissza tud hozni :) Vigyél neki virágot, menjetek el megnézni a naplementét, és a legfontosabb: legyél türelmes!
2014. jan. 20. 21:16
2/9 A kérdező kommentje:
En turelmes vagyok,viragot is vittem neki,rozsat,de minden kicsi dolgon akad ki,es ojankor benem is gyul a duh,akarmenyire is probalom fekezni,egyszer kitor,az a baj,sokat foglalkozak vele,vagy egy kicsit hanyagojam h kezdjek hianyozni neki?
2014. jan. 20. 21:23
3/9 lemonade17 válasza:
Hát figyelj!
Én sem vagyok mestere a szerelemnek, de egy valamit tudok...
Légy őszinte és türelmes, ja és bízz meg benne (tudom, ez nem könnyű, de hasznos)!
Ha azt szeretnéd, hogy jobban szeressen, akkor figyelj rá, hallgasd meg, amit mondani szeretne neked.
Sose vedd félvállról!
Csempéssz apró örömöket az életébe!
Néha egy kis ölelés, simogatás sokkal többet jelenthet, mint egy ész-nélküli vad szex.
2014. jan. 20. 21:29
4/9 A kérdező kommentje:
oke,megprobalom,csak az a baj hogy ido az nincs sok,mert ha 1 honap mulva kb nem valtozik,vagy kezd erezni,utazok el,nem birom ki,nagyon faj,es csak azert hgo yegyut legyunk nem akarok vele lenni,meg ha az nekem jo is.
2014. jan. 20. 21:32
5/9 anonim válasza:
Ha nem szeret, miért választott téged? te meg miért állítottad választás elé, ha szakítottál? ha mással találkozott akár egyszer, akár többször, akkor megpróbált túllépni. te meg meg akarod próbálni újra? mert nem értem.. mondjuk beszéljétek meg. egyszerűbb, mint futni egy kört, pláne, ha feleslegesen..
2014. jan. 20. 21:33
6/9 anonim válasza:
Próbáld ki a naplementéset. Vagy csináljatok valamit együtt, de nem csak filmnézésre meg sexre gondolok, menjetek el várost nézni, színházba, fürdőbe.
2014. jan. 20. 21:35
7/9 A kérdező kommentje:
Amugy mergembe dobtam ki,es amire megbantam a bunomet,es akartam bocsanatot kerni,akkor mar keso volt,es alig tudom othonrol kirangatni,mindenre aszt mondja hogy nincs kedvem,es akkor mondja h unya magat velem :(
2014. jan. 20. 22:08
8/9 anonim válasza:
szerintem adott a következő lépés. én elköszönnék tőle a helyedben.
2014. jan. 21. 08:43
9/9 A kérdező kommentje:
en is azon gondolkozok,de o az a lany,aki mindent jelenti nekem,akarmi volt o ott volt meletem en is melete,mindent elmontam neki o is nekem,nehez elengedni,es javitani lehetne,de nem tudom,hogy mivel :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!