Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg így működik a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így működik a mai világ? :S

Figyelt kérdés

Eddig akárhány pasival randiztam , mindegyik azt mondta, hogy komoly kapcsolatra vágyik.

Eddig nem is lenne gond.

De ugyanakkor vhogy mindig arra kanyarododtt el a téma, hogy kinek milyen a szexuális igényei vannak és mit vár el a másiktól.

Még ez is elfogadható.

De AZ, hogy mind azt mondta hogy csak akkor lehet eldönteni, hogy érdemes-e folytatni, ha az egyének jól kijönnek az ágyban. Manapság ez úgy működik, hogy találkozunk, dugunk , ha jó volt kellesz, ha nem akkor mehetsz? :S

Hol van a türelem, a próbálni akarás. Miért nem hallom azt senkitől sem hogy : Na figyelj megpróbáljuk, tanítjuk egymást, stb. és ha hosszú távon sincs változás, nem tudunk össze csiszolódni AKKOR váljanak el útjaink. :S

A lényeg !!!

Főleg azért nem értem ezt...Mert egyik pasinak sem kellett olyan lány aki k*va és sok fiúja volt már, de ugyanakkor mindegyik elvárja, hogy olyan szexuális tapasztalatom legyen meg tudásom, mint egy minimum 10 éve nemi életet élő nőnek.

23/N

2014. jan. 19. 19:49
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Olyan meg nincs hogy elsőre el lehet dönteni hogy valakivel passzoltok-e...

csak akkor ha óriási különbségek vannak...de ha pl egy olyasvalakivel akad össze az ember aki aránylag TUD valamit , de utána ott hagyja akkor sztem az elég szemét dolog :/

Mert az már egy fokkal jobb bartner mint egy olyan aki tök béna :S

2014. jan. 19. 20:09
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát csajszi szád van használd és ne csak szopásra . Mond meg neki , hogy eléggé tapasztalatlan és jólesne az összerázódás ezen a téren . Ha olyan palit fogsz ki , az nem fog kirugdosni az ágyból 1 kör után.
2014. jan. 19. 20:09
 13/26 anonim ***** válasza:
*vagy
2014. jan. 19. 20:10
 14/26 anonim ***** válasza:
Ezért kell sokat ismerkedni és gyakorolni! Hogy ki az akivel jól kijössz és össze passzoltok szexuálisan is! Én is komoly kapcsolatot keresek, de a szex is nagyon fontos a számomra.
2014. jan. 19. 20:11
 15/26 A kérdező kommentje:
13-mas értettem, köszi :)
2014. jan. 19. 20:12
 16/26 anonim ***** válasza:

Vannak olyan szexkultúrabeli eltérések, amit semmiféle csiszolódás nem old meg. (És aki már tapasztalt, az ezzel nagyjából tisztában van.) Pl. ha egy pasi dominánsabb, és a nő erre nem vevő, akkor a büdös életben nem fognak összecsiszolódni. Vagy vannak olyan egyéni preferenciák, amit nem mindenki tolerál. Ez az egyik oldal.

A másik oldal pedig - szerintem - a férfiak önmagukkal kapcsolatos kételyein alapszik. Ugyanis a pasikat állandóan kétségek gyötrik, hogy vajon elég nagy-e a farkuk (ki tudják-e elégíteni a nőt), vagy ha éppen nagy méret, akkor a nő számára nem lesz-e fájdalmas. Nem lényegtelen persze azt sem, hogy a nő hüvelye mennyire rugalmas, mennyire nedvesedik - ezeket nem lehet látatlanban megítélni, és csiszolódásra se nagyon van lehetőség (vagy van, de nem tudnak róla). A preferenciákat meg lehet előre beszélni (persze csak ha tisztában vagy velük), de az anatómiai összeillőséget csak tapasztalati úton lehet eldönteni.

2014. jan. 19. 20:13
 17/26 A kérdező kommentje:
viszont nekem az a nagy hibám, hogy hajlamos vagyok egyből beleszeretni valakibe ha bejön, és ha már lefekszem vele akkor kész... halálra vagyok ítélve érzelmileg. So én elég nehezen viselném az ilyesmit...pedig nagyon erősen gondolkozom rajta, hogy jó lenne néha....
2014. jan. 19. 20:14
 18/26 A kérdező kommentje:
meg az olyan csajok akik szűzek bakker.. mert ugyebár mindenki az volt egyszer :D és össze jönnek egy tapasztalt pasival, és évekik együtt vannak... :S az valami különleges eset vagy mi? Mert én nem egy ilyet láttam már :S Az a pasit nem érdekli hogy mekkora lepedőakrobata a csaj? Mert nyilván szűzen egyből semmit sem tud, amivel le tudná nyűgözni a párját.
2014. jan. 19. 20:22
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

23/N vagyok en is.

Szerintem is a HOZZAALLAS a lenyeg.

Pl. aki megkerdezte tolem, mikozben gyengeden simogatott a kanapen (milyen kis romantikus pillanat lett volna) hogy csinaltam-e mar analt? En meg 2 percen keresztul ecseteltem neki, hogy nem, es nem is nagyon erdekel, mert nem szeretem amikor a fenekemet fogdossak, vagy valami ott van vagy akrmi stb. stb.

Amit o ezzel az egy mondattal nyugtazott:

Nem baj, majd hozzaszoksz.

WHAT THE FUCK???!!

Akkor volt olyan aki civilben kedves volt, oralnal meg raszoritotta a fejemet a fqrkara, meg mazli hogy kicsi volt a se.gfejnek...

Szoval lehet a mostani partneremmel se volt tokeletes elsore, de mar akkor ereztem, hogy ez jo, ez jobb, mint az eddigiek, o odafigyel ram :) Azota 1 ev 3 honap pedig ugy osszecsiszolodtunk, hogy en 10 perc alatt elelvezek, neha 2x is...

2014. jan. 19. 20:23
 20/26 anonim ***** válasza:
Hát, az nem feltétlenül a pasik hibája, ha mindenkibe beleszeretsz hamar... Nálam pl. a beleszeretés része az is, hogy szexuálisan IS működünk.
2014. jan. 19. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!