Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem vagy csak barátként tekint rám?
Van egy lány aki tetszik már egy ideje.
Eleinte csak úgy néha néha találkoztunk, akkor még nem is gondoltam úgy rá.
Aztán megtetszett de gondoltam én úgysem tetszem neki.
A barátjával (mostmár volt barátja), kb havonta szakítottak és összejöttek.
Mostmár elvileg véglegesen szakítottak.
De amikor még együtt voltak már akkor elkezdett ölelgetni puszilgatni. És az utóbbi időben szájrapuszit adott. (ekkor még együtt voltak)
Viszont egy ideje már kérem a telefonszámát és azt mondja oké leirja, de valahogy mégsem jut el hozzám.
És a hugom azt mondja (osztálytársak), hogy a suliban szereti mutogatni magát, meg a többi sráccal is baromkodik stb. Ha meg pl hugom néz ki valakit akkor rögtön ott van ő is. Remélem ez csak ilyen marhulás féle, de nem tudom mit higgyek.
Szerintetek a szájrapuszi meg csipkedés meg ijenek jelentheti azt jogybejövök neki?
Gondolkodtam hogy megmondom neki hogy szeretem.
De attòl félek ha nemet mond , utána már máshogy néz majd rám és már nem ugy fog viselkedni velem mint azelőtt. Szwrintetek?
Hogy közöljem vele? Vagy elmondjam egyáltalán? Lehetséges hogy szeret?
Sürgős lenne!!! Előre is köszi.
Szedd már össze magad, és ne úgy viselkedj akkor mint egy rakás szerencsétlenség, hanem mint egy pasi.
Legyél kezdeményező, határozott. Hát egy szájrapuszinál már kapnám is el és én adnám neki a következőt!
Első válaszoló.
Nem egyáltalán nem véletlen. Egy ideje már igy köszönünk el egymástól.
Második: igen igazad van. Elterveztem már többször is hogy keményen oroszosan odaállok elé.
És ebben csak az akadályoz meg hogy attol félek ha nemet mond utána már máshogy viselkesik velem.
Ez az egyetlen visszatartó erő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!