Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belem szerethet majd vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belem szerethet majd vagy nem akar semmit? Csak szex vagy Mas is?

Figyelt kérdés
Tobb mint egy hete beszelek egy fiuval aki nagyon tetszik nekem en kerestem fel vagyis meglattam valahol megtalaltam rgyik kozossegi oldalon es azota beszelgetunk minden nap reggeltol estig de o elmondta hogy nem akar parkapcsolatot mer allandoan dolgozik nem lenne ideje semmire nem akar senkinek fajdalmat okozni viszont szuvesen lefekudne velem ha en is ugy gondolom mert tetszek neki de nem az elso alkalommal amikor elmegyunk egyutt valahova hanem amikor en akarom.. Szerintetek lenne ebbol valami komolyabb is? Nem ertem aki szexet akar miert beszel velem minden nap? Es ha felhozom a szexet temaba akkor zavarja hogy miert beszelek a szexrol. Szerintetek ez mi?

2014. jan. 15. 01:58
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ha mindketten szinglik vagytok mi az akadalya??? A munka nem kifogas !! Talalkoztatok mar szemelyesen vagy csak kepen vagy videon ? Neked kell erezned hogy viszonyul hozzad.. Te mit erzel iranta komolyabb vagy csak sex? Es ha csak sexet akar ? Lefekszel vele ? 20/L
2014. jan. 15. 15:59
 12/17 A kérdező kommentje:

Talalkoztunk szemelyesen mivel egy buli alkalmaval lattam meg ott is dolgozik hetvegente discoba

Es hetkoznap reggeltol estig masik melo helyen. o elmondta nekem hogy nem akar komoly kapcsolatot nem all ra keszen foleg mert nincs semmi ideje. Igen mondjuk ha olyan ferfit keresnek aki csak arra kell akkor is valamilyen szinten megakarom ismerni csak nem ennyire hogy egesz nap sms ezzek vele. Es ha a szexet hozom fel mint temat miert mondja hogy en csak errol tudok beszelni?hogy csak ez foglalkoztat? Miert zavarja ha errol is beszelek hiszen o mondta hogy azt akar. Amugy meg nem vagyok szingli tobb eve baratom van de szornyu a kapcsolatunk en vagyok a legutolso szamara egyutt sehova se

Megyunk bar vegre elmentunk egy discoba ahol meg meglattam ot es azota meg vele beszelek...es kerlek nem kell engem csunya szavakkal illetni nem ismeritek a helyzetemet o mar megcsalt bar tagadja hogy nem de akivel megcsalt azzal is beszeltem tobben allitottak. elkoltozni nem akar velem csalad mondja meg hova mehetek mit tehetek. Barataim nincsenek o miatta, minden este egyedul ulok amig o a haverokkal bandazgat ugyh nem egy fenyes kapcsolat

2014. jan. 15. 17:52
 13/17 A kérdező kommentje:

Multkor megint el mentem

A klubba ahol dolgozik hogy lathassam es o is engem de nemtudtunk beszelni mert ugye nem egyedul voltunk. Kedves aranyos velem mikor eloszor elmondta h nem akar semmit osszevesztem vele majd elkoszontunk egymastol..de masnap megint irt hogy nem akart velem megjobban osszeveszni ezert hagyott mar aznap.es hogy ugye azert nem

Tudunk randizni mert van baratom.tegnap megint azert haragudott meg es mondta ha igy erzek igy gondolom akkor o inkabb nem is akar beszelni. Hogy en azt mondtam hogy sokat hazudik nekem bar nem komolyan mondtam csak viccbol de o annak vette.miert kene megbiznom benne ha o nem akar tobbet szexen kivul? Vagy ot mier zavarta ez?

2014. jan. 15. 17:57
 14/17 anonim válasza:
Szerintem meg te sem tudod mit akarsz ..! Te komolyan gondolod vele ? Vagy csak te is sex? Meglatasaim szerint te is akarod a sexet mivel o csak azt akarja es te ezt tudod es meg mindig beszelsz vele!!ha baratodvan akkor miert nem mondodeg neki h te a masik irant mit erzel ?? Sok eselyed nincs a komoly kapcsolatra csak a sexre .... A hallotak alapjan. Neked az megfelel mmint csak sex? ! Milyen sex temakat dobsz be neki h nem akar beszelni rola ?? 20/L
2014. jan. 15. 18:38
 15/17 anonim válasza:
csak sex hat nem is tudom ... Xd kuldott magarol olyan fajta kepet ? Vagy te neki ? Es mit szolt ? Mert beszelne ennyit ha csak az kell ?es nehez jon ossze !!!
2014. jan. 15. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez a fiú fél a pinától.
2014. jan. 16. 14:31
 17/17 anonim ***** válasza:

ooo szioka na ezt meg mert irtad ki martudod az okokat hgy mi miert van most tenyleg nem lenne idom kesobb meg akar barmi is es tenyleg nem akarlak megbantani de eszt ne itt beszeljuk meg ahol mindenki lasa hgy mit irunk

ez igy csodalkozok hgy pont a te kerdesedre talatam na szia majd besz

2014. jan. 22. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!