Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan, hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valakit szeretsz, de a szexet nem kivanod vele?

Figyelt kérdés
A baratnömmel 5eve vagyunk együtt,4eve együtt elünk.En mondjuk mar nem vagyok biztos az erzeseimben,de ö azt allitja szeret,ennek ellenere a szexet nem kivanja,vagy engem.Egy honapban max 2-3szor,akkor is,csak gyere ram,es gyorsan elintezzük alapon...szerintetek igazat mondd az erzeseiröl,vagy,csak fel a valtozastol?

2014. jan. 13. 09:15
 1/10 anonim ***** válasza:
49%

Persze, hogy van olyan. Pl. a testvérekkel.

A lány is bátyként tekint rád.

2014. jan. 13. 09:35
 2/10 A kérdező kommentje:
minek irsz be hülyeseget,aminek nincs ertelme?Ha annyira ertelmetlen vagy,hogy nem erted a kerdes lenyeget,huzz a büdös pics.aba es ne irkalj nekem ide baromsagokat!
2014. jan. 13. 09:38
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Hát igen, könnyebb tagadni meg szitkozódni, mint elfogadni, hogy már másképpen 'szeret' a párod.
2014. jan. 13. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
#2! Ne fröcsögj, ne itt éld ki agresszivitásodat, inkább gondolkodj el amit #1 irt normálisan, joszándékkal!!!!
2014. jan. 13. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Nincs.. vagyis nem úgy ahogy te szeretnéd.

Amit első írt az teljesen jogos.

Lehet, hogy szeret, de már nem szerelemmel..átalakult nála valami mássá, de nem azzá aminek ilyenkor kell. Legfeljebb úgy szeret, mintha a testvére lennél, de ennél többet nem érez.

2014. jan. 13. 10:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy létezhet, hogy alapból nincs nagy szexuális étvágya. Vagy valami miatt szorongásai, félelmei vannak.

Ha az eddigi partnereivel kívánta, csak veled nem, akkor nyilván a kapcsolatotokkal van valami gond.

Azt nem hinném, hogy zsarolás.

2014. jan. 13. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Van olyan, igen. A párom nagyon jól tudja művelni a "hogyan csináljunk a nimfomán barátnőnkből frigidet" műfajt.

Akkor nem kívánom őt, amikor nem megy jól a kapcsolatunk, azaz nem érzem, hogy törődne velem/igazán, teljes szívéből szeretne. Ilyenkor hiába szeretem, nem fogom kiszolgáltatni magam egy olyan embernek, aki tojik a fejemre, és csak dugni akar.... Ellenben, mikor kedves velem, és érezteti,hogy imád, naponta többször is nyaggatom, hogy szeretkezzünk már.

Szóval...Idéznélek: "En mondjuk mar nem vagyok biztos az erzeseimben...". Remélem érted, mire célzok... Ha nem, akkor szólj, és leírom neked konyhanyelven...

2014. jan. 13. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Van ilyen amit leírtál kérdező.

Én is tökéletesen így vagyok a párommal.

szeretem őt ,de a szexet nem kívánom vele,pedig minden este úgy alszunk el ,kis kifli ,nagy kifli.

én sem értem mitől van ez ,de van ...

2014. jan. 14. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen van ilyen, az én nejem is ezt csinálja. Többször is beszéltünk erről és azt mondta, egyszerűen nem kell neki a szex. Nem velem van baja csak nem kivanos. Evvel ugye az a gond, hogy én viszont az vagyok. Egy ideig kb. 5 évig próbálkoztam mindenféle dologgal illetve vártam, hátha megváltozik, de nem. Ugyhogy én azt az utat választottam, hogy szeretőt keresek. (ha valakit érdekel egy 40 éves férfi írjon privibe.)

Biztos sokan most elítéltek, de egyébként meg tök jol elvagyunk és eszemben sincs válni. Sok helyen emiatt is megy szét a kapcsolat mert az egyik fél inaktívá válik.

2014. jan. 14. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem mindenkinek egyforma a vérmérséklete. Meg, mint ahogy utolsó is írta, változik is az ember. A nejem is csak hetente-kéthetente kíván meg, igaz, 50-en túúl vagyunk
2014. jan. 14. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!