Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ha valaki megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha valaki megcsal valakit annak miindig van oka vagy sok ember "alapból ilyen megcsalós" fajta?

Figyelt kérdés
elsősorban vélemenyékre lennék kíváncsiszerintem ez elég szubjektív :) mert szerintem ha valaki igazán szereti a párjátnem csalja meg akármilyen csajozós/paizós.

2014. jan. 12. 22:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sok férfi külön tudja választani az érzelmeket és a testiséget, de azért vannak köztük olyanok, akik ennek ellenére nem akkora gyökerek, hogy ezt ki is használják a barátnőjük mellett. Az egyik válaszoló által említett férfiak inkább önző kis p.öcsök, férfinek nem nevezném őket. Kíváncsi lennék ahhoz mit szólnának, ha a "szeretett" barátnőjük ugyanezzel a szöveggel magyarázná a megcsalásukat. Én is képes vagyok érzelem nélküli szexre puszta vonzódásból, de azért még megcsalni nem fogok senkit. Ezeknek fogalmuk sincs mi a szeretet, még kevésbé a másik tisztelete. Szánalom. Úgyhogy van olyan, aki alapból ilyen megcsalós fajta.:)

Van olyan is, hogy valaki komoly okokat tud felsorakoztatni a megcsalás mellett, és egyáltalán nem, vagy csak később esik le neki, hogy ezek tulajdonképpen szakítás melletti érvek.

2014. jan. 12. 22:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, 11-es, abszolút igazad van az általam említett férfiakról. Én is így látom őket, szánalom az egész. A viselkedésükről meg nem is beszélve!
2014. jan. 12. 23:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát, én sose gondoltam volna magamról, hogy valaha képes lennék bárkit is megcsalni, szóval nem hiszem, hogy ösztönből lennék ilyen... de nemrég mégis megtettem. Oka sok van, de egyik se mentség erre... :(
2014. jan. 13. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!