Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudom elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Van egy srác akibe belezúgtam. Azt mondta hogy én is tetszem neki és hogy eltudna képzelni a barátnőjének.De egy idő után azt vettem észre hogy csak én írok neki és én hívom. Nem beszéltünk már egy jóideje de nem akarok ráírni vagy felhívni mert ha eddig nem keresett, valószínűleg nem érdeklem. Csak én meg rá gondolok egész nap, meg egy csomószor álmodok vele és ő van mindig a fejemben.Mit tegyek? Hogyan felejtsem el?

2014. jan. 11. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálunk fiúknál működik hogy lefektetünk 1-2 csajt és akkor elfelejtjük az exet, mert rájövünk hogy van más jó csaj is.

Lányoknál nem működik hogy egyéjszakásokkal feledjétek a pasit?

2014. jan. 11. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:
2014. jan. 11. 17:14
 3/6 A kérdező kommentje:
nem egyészakás kaland volt. Nem feküdtünk le és nem is voltunk együtt:) Csak mialatt ismerkedtünk én beleestem:)
2014. jan. 11. 17:15
 4/6 anonim válasza:
Időő kell! Ha nem foglalkozol vele, nem írsz rá,nem beszélsz vele, nem találkoztok, idővel el fogod felejteni. De ez ..... akkor ne mondjon ilyeneket ha ő nem tesz semmit érte! Majd leesik neki amikor látja hogy nem leszel ott neki. Ha meg osztálytársak vagytok az ..ar ügy :/... mert akkor nem fogod tudni kiverni a fejedből.
2014. jan. 11. 17:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem, szerencsére nem vagyunk azok, és nem is egy suliba járunk:)
2014. jan. 11. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem azt feltételeztem, hogy egyéjszakás kaland volt!

Csak ha én belezúgtam egy csajba és összetört a szívem később, akkor úgy tudtam elfelejteni őt, hogy belementem egy másik csajjal egy egyéjszakás kalandba! És ez gyorsan megoldotta, egy megtisztult, megújult emberré váltam másnap reggel, szép lett újra az élet...

Ezért kérdeztem, hogy lányoknál is működik-e ez a gyógyszer, hogy belementek egy kalandba és az törli a fájó múltat és közben még élvezed is! :)

2014. jan. 11. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!