Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pénz, vagy Szerelem, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénz, vagy Szerelem, ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok,van egy kapcsolatom 5 éve vagyunk együtt.Együtt is élünk,nem vagyok boldog,mindig a pénzről megy a veszekedés,a barátom már 1 éve mondta,hogy nem szeret,van egy szép lakásunk,van is pénzünk,de nem vagyunk boldogok! Csak a lakás,meg a pénz amiért együtt vagyunk,viszont nekem lassan 1 éve van egy barátom,de vele csak néha találkozom,sajnos csinált egy hülyeséget,felakasztotta magát,36 napot töltött a kórházba,nem megehetem be hozzá,nem is tudtam róla semmit,a családja nagyon megfenyegetett engem minden egyes nap,végre kijött,és találkozhattam vele,át is mentem hozzájuk,nagyon jó volt újra vele,Nagyon szeretem őt,de már nem tudok benne úgy bízni mint eddig,ugyanis elfelejti a dolgokat,ami a múltjába volt arra nem emlékszik,nagyon de nagyon vele akarok lenni,kiveszek egy lakást és össze költözöm vele,bár nem tudom,hogy ez jó ötlet lenne-e vagy bennem,vagy benne változott valami,de nekem nagyon fura már ez az egész,hisz már bízni sem tudok úgy benne,de nagyon szeretem,ti mit tennétek?

2014. jan. 11. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
örülök hogy ezt így kell megtudnom....
2014. jan. 11. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:
7%
Pénz. Egyértelmű. Szerelem jön megy és nem lehet megállítani. A pénzt viszont boldogságra lehet váltani.
2014. jan. 11. 16:11
 3/9 Költőnő? ***** válasza:

szerelem

nem így kellett volna és ha már nem vagy boldog, minek a kristálypalota?

aranykalickába zárod saját magad.

2014. jan. 11. 16:19
 4/9 A kérdező kommentje:
hmm,pontosan,ezt szépen megválaszoltad :)
2014. jan. 11. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerelem.
2014. jan. 11. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:

velem nem fogsz már beszélni?

hm? kérdező,tudod ki vagyok...

2014. jan. 11. 16:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen szerelem,ha lenne egy szerelmem akivel együtt lehetnék végre boldogan,egyáltalán nem érdekelne a pénz.Hiszen akkor lenne kiért megtenni dolgokat,és a pénzt is valahogy összeszedném ha arról lenne szó.
2014. jan. 11. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Tiltsák már le...mindennap fel kell tenni a sztorit más mas kérdésként?
2014. jan. 11. 17:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem egy öngyilkos miatt borítanék. Labilis, kiszámíthatatlan, nehogy magával rántson. Miért tette? Van rá magyarázat?
2014. jan. 13. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!