Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi van ilyenkor? Lehetetlen eset.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ilyenkor? Lehetetlen eset.

Figyelt kérdés
A pasim 23 éves, a szüleivel él és túlságosan kötődik az anyjához. Nem túlzok, ha azt mondom még egy pólót nem vett nélküle. A kapcsolatunkat is biztos vagyok benne, hogy vele beszéli meg. Az anyja ellenem lázítja, nem is lehetünk a lakásukban, mert ha veszekedünk/veszekedtünk azzal én ártottam a kisfiának, tehát nem kívánatos személy vagyok. Szinte harmadik tagnak érzem magamat, nem társnak. Hozzátartozik felmerülő problémámhoz, hogy mindene megvan, anyagilag is biztosítják és körülugrálják odahaza. Normális, hogy úgy érzem nem tudok mit adni kedvesemnek, vagy túlreagálom? Szeretném ha fel tudná mérni egyes dolgok értékét, mert én nagyon szeretem őt. 2,5 éves kapcsolat, 20/L

2014. jan. 11. 00:16
1 2
 11/11 PearlDiver ***** válasza:
Sajnálom, nekem is nagyon nehéz volt a szakítás a másfél éves kapcsolatom végén, miközben tudtam, hogy amit csak képes vagyok, megteszek érte. Amikor ezt felismered, a kegyetlenül logikus gondolkodásba kell menekülni, hogy meg tudd hozni a fájdalmas döntést, utána visszatérhetsz az érzelmeidhez, hogy feldolgozd. Tudom, nőként ez még nehezebb, de ha más nem, hát mi, válaszolók támogatunk benne.
2014. jan. 12. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!