Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » SZerintetek tegyem azt amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dzsencii kérdése:

SZerintetek tegyem azt amit kigondoltam? Többi lent.

Figyelt kérdés
Na szóval. Az a helyzet, hogy van egy fiú akivel már kiskorunk óta ismerjük egymást és kb 2 éve szerelmesek is vagyunk egymásba. Már kétszer jártunk, csak mivel a szüleink ismerik egymást ezért a korkülönbségek miatt problémák adódtak. Mostmár a szüleink is úgy gondolják, h elég idős vagyok hozzá. Viszont addid amíg várni kellett mindketten kerestünk magunknak másokat. Először próbáltam beleszeretni másba és sikerült is elnyomnom egy kicsit az iránta érzett szerelmemet de végül csak egy emberrel jöttem össze és amikor már majdnem sikerült akkor azzal is szakítottunk más jellegű probléma miatt. Utána hónapokon keresztül kavargattam mindenféle fiúval/lánnyal akikkel csak akartam. Ő pedig nem tudott és nem is próbált engem elfelejteni, keresett egy pótlékot a helyemre akivel addig is szórakozhat. Magyarul saját szórakozás érdekében ő is kihasznált egy lányt. A baj csak az, h én visszatértem a lánnyal pedig még mindig együtt van. Már ki akarja dobni jó rég, de nem képes rá mert nem szeret másoknak fájdalmat okozni, nem akarja megbántani. Ezzel viszont saját magának is de nekem mégnagyobb fájdalmat okoz mert ritka dolog de ha ott a csaj akkor végig kell néznem őket egy teljes napon kerezstül. Már egyszer kidobta a csajt, de az bőgni kezdett meg hisztizett ezért megsajnálta és visszafogadta. Mérges vagyok és elkeseredett, de szeretem és tudom h ő is engem ezért nem vagyok képes megválni tőle. Úgy döntöttem, h kap tőlem még egy esélyt. Azt találtam ki, h következő talijuknál ha nem dobja ki a csajt akkor vele fog maradni mert én végleg eltűnök mellőle és megpróbálok mással boldog lenni. Szerintetek ez helyes ötlet? Ti mit gondoltok a dologról?

2014. jan. 10. 13:28
 1/2 PearlDiver ***** válasza:

Szerintem sem lehet ezt örökké játszani, hogy sajnálatból van együtt valakivel... de a másik csaj meg megérthetné, hogy csak egyre rosszabb lesz, a barátod meg azt hogy azzal kéne lennie, akit szeret, nem házasember hogy foggal-körömmel ragaszkodjon csak mert hisztizik a másik lány. Álljon a sarkára és döntsön a szerelme mellett! Csak önmagát áltatja, hogy nem okoz fájdalmat mert előbb-utóbb úgyis vége lesz és minél később, annál jobban fog fájni.

24F

2014. jan. 10. 13:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Ugyan ezt gondolom... Csori helyettesem ugyis latmi fogja utana h egyutt vagyunk es minimalis szinten tud is rolam. A csaj is ostoba egy kicsit h barki barmit mond neki ragaszkodik ahhoz ami sosem volt az ove es hiaba hisztizik nem is lesz. Max akkor lesz az ove ha kovetkezo talira nem dobja ki. Mert en ezt nemfogom igy elturni h engem szeret engem szeret de meg mindig megtartja a masikat es kettovel repeszt. Azert noi buszkesegem az van.... Attol fuggetlenul h a csajt nem zavarom elegge ahhoz h otthagyja az en baratomat.
2014. jan. 10. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!