Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tegyem magam túl azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem magam túl azon, hogy megcsaltak?

Figyelt kérdés

Több mint fél éve már, hogy vége lett egy évekig tartó kapcsolatomnak, mert megtudtam, hogy az akkori párom fűvel-fával megcsalt, ekkor én azonnal megszakítottam vele a kapcsolatot, azóta semmilyen formában nem érintezem vele.

Viszont még mindig nem tudom túltenni magam a tényen, hogy ennyire semmibe vettek, és hogy ennyire nem értem semmit...

Azóta sem tudok megbízni senkiben, pedig lenne olyan, aki komolyan érdeklődik irántam, és tudom hogy jó ember... de valahogy mégsem tudok már megbízni senkiben. Pedig vágyom rá, hogy legyen valakim, de valahogy nem bírok nyitni egy új kapcsolat felé... Szexuális kapcsolatom volt azóta egy-kettő, nem egyéjszakásak ugyan, de nem is komolyabbak, viszont már ezekben nem látok perspektívát, kapcsolatot szeretnék igazából, de az meg mégsem megy, nem merem már magam elkötelezni.

Van itt olyan, aki már átélt hasonlót? Hogyan tudta magát túltenni a dolgon?

24/L

2013. dec. 24. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos erre csak az idő a megoldás. Azért nem bírsz kapcsolatot kialakítani, mert még nem tudtál teljesen túllépni az illetőn, amit írtál is. Nem kell siettetni, hagyni kell, hogy leülepedjen a dolog. Próbálj meg barátkozni, ismerkedni, és úgyis lesz majd olyan, akivel egy idő után komolyabbra fog fordulni.

ha szexuális kapcsolatod volt, az már egy fél megoldás, de adj időt magadnak, és ne siettess semmit, majd eljön az igazi is :)

Igaz én pasi vagyok, és csak lelkileg csalt meg előző bnőm, de sokáig tartott nekem is túltenni magam rajta. Sőt, még manapság is eszembe jut néha, de az idő segített. Mondjuk azóta nem volt nekem sem senkim.

2013. dec. 24. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első sorodra csak annyit, hogy azért akit fél éve ismersz azt úgy nagyjából azért csak észre lehetett volna venni hogy valami nem oké =/ De az hogy nem tartod vele a kapcsolatot az egy jó döntés. Igazából ezt elfelejteni nem igazán lehet egy ilyen dolog örökre benne marad az emberbe de idővel majd fogod tudni kezelni ezt az érzést. De addigis legyél kellemes emberekkel olyan dolgokat csinálj amikhez kedved van :) átélni örömteli pillanatokat ismerkedni óvatosan:) én biztos vagyok abban hogy lesz egy olyan párod aki tényleg más lesz és megnyílhatsz neki :)
2013. dec. 24. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Engem is megcsalt a barátom amit azután tudtam meg, hogy a nyári meló után hazaköltözött. Szerintem egy ilyet nem lehet megbocsájtani... Ha más lányt b*szott meg, akkor nem szeret.

Nem tudok megbízni egy srácban sem, pedig nagyon szeretnék... Én is félek a csalódástól és attól is, hogy hülyére vesznek megint. Szerintem éld az élted, tedd azt amit jólesik. Sokáig fog fájni... nekem a mai napig fáj. De szerintem ha elengeded magad, ismerkedsz... egy idő után, szép lassan megoldódik magától. A bizalom törékeny dolog és szerintem nem baj ha nem bízol meg mindenkiben pár nap alatt.

2013. dec. 24. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát olvasva amit írsz, lehet nem érsz sokat.
2013. dec. 25. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!