Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú akit megcsaltak, hogy változik meg?
Engem megcsaltak immár 3 és fél éve. Azóta nem is kezdtem komoly kapcsolatot senkivel sem, attól független utána voltak kisebb-nagyobb kalandjaim, mert azoknak több értelmét láttam a történtek után. Igen, bizalmatlan voltam eléggé, mondhatni...
Mostanában döntöttem úgy, hogy kapcsolatot kellene valakivel teremteni újra. Azonban sokat tanultam a történtekből és igyekszek nem elkövetni azokat a drasztikus hibákat mint régebben. Ugyanis én is eléggé hibás voltam, hogy a párom elhidegült tőlem. No meg hozzám való társat szeretnék választani nyitott szemmel. Azt megtanultam ha nem a józan eszemre hallgatok abból csak baj lesz.
Így hát ha akad egy leányzó és sok mindenben nem passzolnánk, ami mondjuk ismerkedős randin derülne ki akkor tudok nemet mondani és viszlát.
Én mikor megcsaltak kb 2 évig csak kihasználtam a nőket.
De mikor megtaláltam azt akit szeretek, többé nem gondoltam másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!