Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, volt olyan veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt olyan veletek, hogy megszerettetek egy fiút, aki külsőleg nem tetszett?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok, és egy nagyon rendes, aranyos sráccal ismerkedem, de külsőleg nem az esetem, mondhatni csúnyácska. Lehet, hogy ha jobban megismerem, szerelmes leszek belé? Jó lenne, de így addig csak kihasználni meg nem akarom. 21/L

2014. jan. 6. 18:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet ebben a helyzetben vagyok és nem tudok beleszeretni pedig próbálok de nem jön be egyaltalan sőt kicsit taszít is nem kívánom nincs kémia pedig arany ember nagyon jól kijövünk. De sajnos ez kevés. Ha nem vonz egyaltalan én nem tudok beleszeretni úgy látom nnekem így nem megy akármilyen aranyos rendes. :( |Pedig talán tényleg megszépülne. Próbálkozom de nem megy nem tudok férfiként nézni rá.Alacsonyabb is nálam egy kevéssel ami kicsit zavar.
2014. jan. 6. 19:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Pont ebben a helyzetben vagyok mint te, kérdező. Nem tudom mi lesz belőle, néha úgy érzem, hogy szerelmes vagyok. Nagyon jól kijövök vele, és ha működne, nagyon jól működne ez a dolog(mármint egymás megértése) csak hát...külsőleg nem vonz. Félek ettől én is, nem tudom a választ, hogy képes leszek-e úgy vonzódni hozzá. Úgy vagyok vele, hogy néha vágyom az érintésére, de néha meg taszítónak látom. Nem tudom, hogy mi lesz ebből, majd kiderül, egyenlőre még hagyok időt magamnak, ha úgy érzem, hogy tényleg nem megy akkor lemondok róla.
2014. jan. 6. 19:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát akkor ez egy általános probléma, ezek szerint. Köszi a válaszokat!

Én is kivárok még, mivel még nagyon az elején vagyunk, szinte semmilyen testi kontaktus nem volt még, de azért azt hiszem nem közömbös teljesen külsőleg sem, csak úgy érzem, valahogy nem elég... de hátha elkezdek érezni valamit. :)

2014. jan. 6. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!